Dragnea, vot de încredere în CExN cu doar opt membri împotrivă, din 69

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dragnea, vot de încredere în CExN cu doar opt membri împotrivă, din 69
Politică 21 Septembrie 2018 / 20:28 1374 accesări 6 comentarii

Doar 8 voturi din 69 au fost pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD și o abținere – chiar a liderului PSD, la Comitetul Executiv Național reunit vineri seară.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a primit vineri, la şedinţa CExN al partidului vot majoritar de încredere la şefia formaţiunii, au relatat surse politice pentru Mediafax.

Înaintea votului, liderul PSD, Liviu Dragnea, a luat cuvântul în şedinţa CexN al partidului, după ce a ascultat punctele de vedere ale liderilor social-democraţi, au relatat sursele politice ale MEDIAFAX. Votul a fost dat după o reuniune de şapte ore, în care au fost asculte multe opinii ale membrilor CExN, și la finalul cărora Dragnea a luat cuvântul, vorbind, punct cu punct, despre scrisoarea disidenţilor.

Conducerea lărgită a PSD a dezbătut, vineri, „Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat”.

Loading...

6 comentarii

Escu 21:26:07 / 21 Septembrie 2018
țoapa Bucureștilor

Fireo, cap de gumă, who's your Daddy?

Arin 08:36:09 / 22 Septembrie 2018
CEx

Nu se putea sa iasa invingatori Proasta ca Noaptea si cei 7 securici. Totusi, nu suntem o tara de ignoranti si de dementi! Bravo, Dragnea, bravo, PSD!

Nelu 09:21:31 / 22 Septembrie 2018
BASIST ÎMPUȚIȚ PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Da .Cu siguranță a fost încă o lovitură de stat după ce-a eșuată din 10 August...Un singur Om e vinovat de HAOSUL din România WC Johanis....Care vrea Guvernul lu masa cu ori ce preț ... Ghinion... LIVIU DRAGNEA SI PSD ALDE LE DA LA MUIE .

Un cetățean 10:04:46 / 22 Septembrie 2018
BASIST ÎMPUȚIȚ

Află Dobidocule că dacă MÂINE ar fi alegeri PT președenția României ... LIVIU Dragnea l-ar bate pe WC Johanis așa cum la mai bătut și la alegerile din 2016..... Tot acest circ mediatic lansat de presa SECURISTĂ BASISTA Johanista a fost de discreditare a unui om Complet nevinovat !..Acea etichetă de penal pusă pe gâtul lui de Traian Băsescu a fost complet eronată..Iar ce i se pregătește de justiția bashita securistă stalinistă in procesul mascarada de proces în care e judecat pt angajarea a două persoane ....SE NUMEȘTE .... ÎNALTĂ CORUPȚIE ?

Ion 12:32:00 / 26 Septembrie 2018
Pentru Un cetățean

Esti un tradator si un hot ca si pe cei care ii aperi meriti sa fi roman dac furi din tara educatule

Vlad 23:08:55 / 02 Octombrie 2018
Godacii psd

Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3602 secunde