Dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni, debutant la Trofeul „Telegraf“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În finala turneului „ultra old-boys” Dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni, debutant la Trofeul „Telegraf“
Sport 20 Martie 2017 / 10:50 3603 accesări 1 comentariu

Miodrag Belodedici a fost aplaudat de spectatorii prezenţi în tribunele Sălii Sporturilor

Miodrag Belodedici a fost aplaudat de spectatorii prezenţi în tribunele Sălii Sporturilor

Lista numelor importante ale foştilor fotbalişti de marcă prezenţi în teren la Trofeul „Telegraf” la fotbal în sală, cel mai vechi turneu de acest gen din țară rezervat veteranilor, s-a îmbogăţit cu încă un nume. Miodrag Belodedici, de două ori câştigător al Cupei Campionilor Europeni, cu Steaua Bucureşti, în 1986, şi cu Steaua Roşie Belgrad, în 1991, a îmbrăcat tricoul echipei ASC Săgeata Stejaru în finala turneului „ultra old-boys”, turneu rezervat jucătorilor cu vârsta peste 45 de ani. Şi a debutat în forţă, marcând primele două goluri pentru formaţia sa, însă a şi ratat o lovitură de la 7 metri, iar în cele din urmă ASC Săgeata a cedat cu 1-2 la loviturile de departajare în duelul cu Vertiroll Vulturii Cazino Constanţa, după 2-2 la finalul timpului regulamentar de joc.

„Mă bucur că am putut participa la acest turneu. De multă vreme mă caută băieţii şi mă invită să joc aici. Am mai fost pe liste pentru a juca la acest turneu, dar iată că acum am ajuns şi am disputat chiar o finală. Turneul este bun, Se joacă dur, trebuie să preiei bine mingea, să pasezi bine, să protejezi şi se joacă repede. Dar nu mi-a plăcut pentru că se vaită prea mult jucătorii. La sală este diferenţă mare, mingea este specială, trebuie să te acomodezi. M-am reîntâlnit cu foşti colegi, adversari, iar bucuria este mare”, a declarat Belodedici, care, ajuns la vîrsta de 52 de ani, a evoluat cu aceeaşi eleganţă pentru care a şi fost supranumit „Căprioara din Carpaţi”.

Cel care mai are în palmares şase titluri de campion al României și trei al Serbiei, trei Cupe ale României, Supercupa Europei, cu Steaua Bucureşti, în 1987, şi Cupa Intercontinentală, cu Steaua Roşie Belgrad, în 1991, a ţinut să felicite organizatorii turneului ajuns la ediţia a 26-a: „Vă felicit pentru faptul că organizaţi acest turneu şi sper să continuaţi, astfel încât să putem participa şi în anii următori. Important este să joci. Asta înseamnă să faci sport, pentru că ne place. Cel mai frumos este să joci, să transpiri, apoi un duş, o apă rece... Cei tineri, care joacă acum în campionate, sperăm să continue tradiţia acestui turneu”.

Citeşte şi:

Săgeata Stejaru îşi va apăra trofeul în finala turneului principal la Trofeul „Telegraf”

Vertiroll Vulturii Cazino a câștigat turneul „ultra old-boys“ la Trofeul „Telegraf“

Voinţa Valu lui Traian merge în semifinale în stil de mare campioană

Duminică aflăm câștigătoare turneului „ultra old-boys” la Trofeul „Telegraf”

Turneul principal de la Trofeul „Telegraf” pare să-și fi desemnat golgheterul

S-a stabilit finala în turneul „ultra old-boys” la Trofeul „Telegraf”

Săgeata Stejaru domină clasamentul golgheterilor „ultra old-boys” la Trofeul „Telegraf”

Câştigător al Cupei Campionilor Europeni, în teren la Trofeul „Telegraf”

Loading...
loading...

1 comentariu

Viorel 17:31:23 / 20 Martie 2017
Pentru viitor

In judetul nostru sunt cateva turnee de veterani dar de departe cel mai mare interes si participare il are Trofeul Telegraf. Eu am o parere despre organizarea lui si am mai mentionat si in alte editii de cateva nemultumiri. Cea mai mare dintre nemultumiri este aceea ca se supraliciteaza dorinta castigarii trofeului de catre cei originari din faimoasa comuna(de fapt sat) Stejaru,o localitate cu oameni gospodari de toata nadjdea fata de care am respect si consideratie. Dar de ani buni echipa comunei respective,pentru a demonstra puterea si potenta financiara aduce jucatori cu un trecut fotbalistic republican si astfel se ajunge la o diferenta valorica intre ea si marea majoritate a celorlalte competitoare. Trebuie stopat acest fenomen si se poate face foarte usor. Pe viitor sa aibe drept de joc numai jucatorii care indeplinesc cel putin una dintre urmatoarele conditii:sa fie nascuti ,sa locuiasca sau sa fi jucat la o echipa dobrogeana. Personal am fost in anturajul unei echipe si m-am simtit nedreptatit dar mai ales dezamagit sa jucam impotriva,sa dau exemplu,lui Gigel Coman . Sau cum se vor fi simtit la inceputul finalei de ultraveterani cei de Vertirol vazand ca adversari pe Belodedici,Majearu sau Tom Cristea? Daca cei din Stejaru au ambitii atat de mari sa organizeze un turneu separat,cu vedete nationale .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2404 secunde