Duminică, 7 ianuarie, ultimele spectacole din Tărâmul Magic!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Duminică, 7 ianuarie, ultimele spectacole din Tărâmul Magic!
Divertisment 07 Ianuarie 2018 / 14:26 626 accesări 0 comentarii

Duminică, 7 ianuarie 2018, pe scena Castelului Fermecat sunt ultimele spectacole din Tărâmul Magic al Crăciunului, de la ora 18.00. Trupa Sufleţel a pregătit o nouă piesă de teatru pentru copii: va ninge în Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, aşa cum aşteptăm demult, dar cu stele. Pentru ca fiecare dintre noi să ne punem o dorinţă, să ne definim un vis pentru acest nou an, pe care să-l transformăm în realitate.

Apoi, ne va încânta seara la Castelul Fermecat Ansamblul de dansuri armâneşti Iholu, multipremiat atât în ţară şi în străinătate şi condus de coregrafa Mirela Goga. Şi copiii de la Clubul Voluntari ne promit multe momente de bucurie şi clipe de neuitat în această seară, invitându-ne la „O mie şi una de dansuri“.

Atelierele de Magie, de Jucării, Pinguinilor Muzicali, Căsuţa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt deschise şi astăzi până la ora 21.00, programul și detalii despre cursurile ce vor avea loc fiind disponibile pe site-ul www.festivaluliernii.ro.

În plus, toţi constănţenii sunt aşteptaţi la Ambasada lui Moş Crăciun din Tărâmul Magic dacă doresc să dăruiască micuţilor din centrele de plasament cadouri, pentru un început de an plin de surprize şi dragoste!

Festivalul Iernii 2017 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa şi organizat de Asociația Culturală Teatrelia, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ şi Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Constanţa.Pagina a fost generata in 0.1756 secunde