Duminică aflăm câștigătoarea turneului „ultra old-boys“ la Trofeul „Telegraf“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La ediția a 26-a Duminică aflăm câștigătoarea turneului „ultra old-boys“ la Trofeul „Telegraf“
Sport 16 Martie 2017 / 15:42 2552 accesări 4 comentarii
În meciul din grupa F, ASC Săgeata Stejaru (în alb) s-a impus cu 4-2 în fața celor de la Vertiroll Vulturii Cazino Constanţa

În meciul din grupa F, ASC Săgeata Stejaru (în alb) s-a impus cu 4-2 în fața celor de la Vertiroll Vulturii Cazino Constanţa

A 26-a ediție a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, cel mai vechi turneu de acest gen din țară rezervat veteranilor, programează duminică, începând cu ora 16.00, finalele turneului „ultra old-boys”. În finala mică a competiției la care participă jucători cu vârsta peste 45 de ani, finalista de anul trecut, Săgeata Stejaru, vrea să-și ia revanșa pentru înfrângerea suferită în grupa G, 0-1 (Adi Voicu) cu Spada Oportun.

În meciul care va decide învingătoarea la ediția a treia a turneului „ultra old-boys”, se vor afla față în față formațiile ASC Săgeata Stejaru și Vertiroll Vulturii Cazino Constanţa, în duelul direct din grupa F câștig de cauză având ASC Săgeata, cu 4-2 (Florin Scupra, Mihai Guliu, Costel Carabaş, Mihai Căinar-autogol / Florentin Ruţă, Adrian Foamete). Se anunță un duel interesant, în care se vor înfrunta foștii fotbaliști Mihail Majearu, Daniel Iftodi sau Popa Marian, la ASC Săgeata Stejaru, cu Laurențiu Gheorghe, Cosmin Chirea, Marius Axinciuc sau Mugurel Cornățeanu, la Vertiroll Vulturii Cazino Constanţa. Pentru marea finală, la ASC Săgeata, și-au mai anunțat prezența Miodrag Belodedici și Tudorel Cristea. Primele două ediții ale turneului au fost câștigate de CFR-Municipal Constanța (în 2015) și de Municipal Constanța (în 2016).

În sferturile de finală ale turneului principal, programate sâmbătă, Chimpex Constanţa, Săgeata Stejaru (deținătoarea trofeului), SSC Farul Constanţa și ASC Săgeata Stejaru sunt cotate cu prima șansă, dar Macedonia Ovidiu, CS Eforie, Voința Valu lui Traian și FC Năvodari sunt capabile să producă o surpriză. De remarcat că în semifinale pot ajunge trei echipe din grupa A, ASC Săgeata, SSC Farul și Chimpex, grupă în care a evoluat și formația Telegraf.

Sponsorul tehnic al echipei Telegraf și al turneului este firma de echipament sportiv SC Evelyn Sport SRL (contact: 0727.056.562 - Cristian Daniel).

Turneul este organizat de cotidianul „Telegraf” și Asociația Județeană de Fotbal Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

PROGRAMUL PARTIDELOR

TURNEUL PRINCIPAL - SÂMBĂTĂ, 18 MARTIE

ora 15.15: Telegraf - FC Amicii Constanța (finala locurilor 21-22 din turneul principal)

ora 16.00: Victoria Cumpăna - Olimpia Apă Canal Constanţa (finala locurilor 19-20 din turneul principal)

SFERTURILE DE FINALĂ

ora 16.45: Chimpex Constanța - Macedonia Ovidiu

ora 17.30: Săgeata Stejaru - CS Eforie

ora 18.15: Voința Valu lui Traian - SSC Farul Constanţa

ora 19.00: ASC Săgeata Stejaru - FC Năvodari

DUMINICĂ, 19 MARTIE

FINALELE TURNEULUI „ULTRA OLD-BOYS”

ora 16.00 - Finala mică: Săgeata Stejaru - Spada Oportun

ora 16.45 - FINALA MARE: ASC Săgeata Stejaru - Vertiroll Vulturii Cazino Constanţa

TURNEUL PRINCIPAL

ora 17.30: Sian Image Constanța - VDT Construct Constanţa (finala locurilor 17-18 din turneul principal)

SEMIFINALE - ora 18.15 și ora 19.00

Citește și:

Turneul principal de la Trofeul „Telegraf” pare să-și fi desemnat golgheterul

11 partide în weekend la Trofeul „Telegraf“

S-au decis sferturile de finală la Trofeul „Telegraf”

Chimpex a dat recital în optimile Trofeului „Telegraf“

Continuă lupta pentru titlul de golgheter la Trofeul „Telegraf“

Optimi pe muchie de cuțit în turneul principal la Trofeul „Telegraf“

S-a stabilit finala în turneul „ultra old-boys” la Trofeul „Telegraf”

Săgeata Stejaru domină clasamentul golgheterilor „ultra old-boys” la Trofeul „Telegraf”

4 comentarii

SPONSOR TEHNIC 15:49:35 / 16 Martie 2017
Importator Echipament Sportiv

Sponsorul tehnic al echipei Telegraf și al turneului este firma de echipament sportiv SC Evelyn Sport SRL (contact: 0727.056.562 - Cristian Daniel), unde puteți găsi produse ale renumitelor firme „Macron” - „Legea” și „Givova”. În magazinul aflat în incinta stadionului „Farul”, la intrarea de la vestiare - etaj 1, puteți găsi echipamente (șort + tricou) la prețuri începând de la 50 de lei, având o gamă diversificată de modele, culori și mărimi. Realizăm și imprimări profesionale la cel mai mic preț. Termen de execuție: în 3-4 ore sau în maximum 24 ore, în funcție de complexitatea imprimării! Ne puteți vedea pe facebook: Magazin Echipament Sportiv / Constanta sau pe site-ul: www.echipament-sportiv-ieftin.ro. Firma noastră este și sponsorul tehnic al formației SSC Farul Constanța.

valu' 19:35:07 / 16 Martie 2017
fotbal

Oare de ce farul poate amana un meci sau schimba ziua si altii nu pot face lucrul asta , au meci cu valul sambata la telegraf, trebuiec sa fie odihniti ? Fraierii nu pot schimba meciul , smecherii pot, bravo domnilor Carja si Gufa, ne aratati incaodata ca vreti banii nostrii da facilitati nu

gogo 14:23:59 / 17 Martie 2017
pt valu

Nu te mai plange.Daca jucatorii de la Valu vroiau sa se odihneasca nu mai jucau si vineri la Medgidia(apollo ecoterm).Castigati saptamana asta tot si sunteti campioni.La fel si SSC au si la Medgidia si la Telegraf.

Funky 15:06:01 / 18 Martie 2017
Hai chimpex

Chimpex-singura echipa curata,unde baietii au jucat din pura pasiune,fara a emite pretenții financiare cum au procedat milogii din majoritatea echipelor .Hai băieți!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2713 secunde