E oficial! Se înființează Teatrul „Stela Popescu“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
E oficial! Se înființează Teatrul „Stela Popescu“
Cultură 28 Aprilie 2016 / 18:53 547 accesări 1 comentariu

România va avea un nou teatru, care va purta numele uneia dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie, Stela Popescu. Noua instituție de cultură se va înființa la București, în incinta Palatului Național al Copiilor, în urma votului acordat joi, 28 aprilie, de către membrii Consiliului General al Municipiului București. Teatrul va fi instituție publică de cultură de interes local și va fi finanțat parțial de la bugetul local. Publicul-țintă va fi format din copii și tineri. „E nevoie de teatru. Vrem să aducem poezia, folclorul în inimile copiilor, să fim educatorii unei generații”, a spus Stela Popescu.

Loading...

1 comentariu

arlechin 10:13:50 / 29 Aprilie 2016
nume teatru

De ce sa nu se numeasca ION MAXIMILIAN ? Aportul lui a fost imens la evolutia teatrului de revista. Eventual s-ar putea numi impreuna cu STELA. Ce faceti cu Arsinel?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1775 secunde