Elon Musk anunță restabilirea conturilor de Twitter suspendate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Elon Musk anunță restabilirea conturilor de Twitter suspendate

Tehnologie 25 Noiembrie 2022 / 09:03 1215 accesări

Elon Musk, a anunțat joi că va restabili săptămâna viitoare conturile suspendate de pe platformă dacă acestea nu au încălcat legea.

Într-un sondaj pe contul său,întrebând dacă Twitter ar trebui să ofere o „amnistie generală pentru conturile suspendate, cu condiția să nu fi încălcat legea sau să nu fi făcut spam scandalos”, 72,4% dintre cei aproximativ 3,16 milioane de persoane care au votat au răspuns „da”.

„Să acorde Twitter o amnistie generală conturile suspendate, cu condiția ca ele să nu fi încălcat legea sau să nu fi făcut spam grosier?”, a scris Musk de pe contul său de Twitter, fără să precizeze ce înseamnă încălcarea legii.

Anunțul lui Musk a venit la câteva zile după cea restabilit contul lui Trump, precum și conturile psihologului canadian Jordan Peterson, fostului kickboxer profesionist Andrew Tate – ale cărui opinii misogine extreme au dus la interzicerea contului său în 2017 – și contul rapperului american Ye, fostul Kanye West, care a fost sancționat luna trecută pentru că a postat comentarii antisemite.

Și în cazul lui Donald Trump, Musk a făcut un sondaj pe platformă, al cărui rezultat i-a fost favorabil fostului președinte. "Poporul s-a exprimat. Trump va fi restabilit, Vox Populi, Vox Dei", a scris Elon Musk pe propriul cont de Twitter.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1942 secunde