Examenul auto va fi mult mai dificil! Iată ce probă nouă se introduce!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Examenul auto va fi mult mai dificil! Iată ce probă nouă se introduce!

Social 02 Noiembrie 2017 / 09:14 5305 accesări

Să fii conducător auto nu înseamnă doar să ții volanul în mână și să respecți niște indicatoare rutiere. Oricine ar putea să facă asta și să ajungă din punctul A în punctul B. Deși și aici sunt niște aspecte de discutat! Iată că un proiect de lege vine cu propunerea de a introduce în cadrul examenului auto o nouă probă care să testeze, cu adevărat, potențialul unui viitor șofer. În felul acesta, examenul va fi cu mult mai dificil de trecut.

Proba de foc pentru cei care vor să obţină carnetul de conducere ar putea fi cursul de prim-ajutor în trafic. Câteva secunde pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte - este argumentul iniţiatorilor unui proiect de lege de modificare a Codului Rutier, prin care viitorii şoferi ar putea fi obligaţi să treacă şi de un curs de prim-ajutor în trafic, pe lângă probele teoretică şi practică, potrivit adevarul.ro.

Reprezentanţii şcolilor de şoferi recunosc importanţa pregătirii tinerilor pentru acordarea primului ajutor, dar spun că cei care dau examenul de şoferie învaţă deja aceste noţiuni, care sunt cerute şi la examenul teoretic.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3823 secunde