EXCLUSIVITATE! Se deschid drumurile spre Bucureşti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
EXCLUSIVITATE! Se deschid drumurile spre Bucureşti
Social 07 Ianuarie 2017 / 10:56 4561 accesări 0 comentarii

Sute de autoturisme şi maşini de marfă așteaptă de aproape 15 ore la Brănești, înșirate pe mai mulți kilometri, să se deschidă „drumul vechi“ către Constanța. Unii s-au întors la Bucureşti, iar alţii încă aşteaptă ca drumarii să-şi facă treaba şi să deszăpezească şoseaua. „Suntem pe drum spre Constanţa şi aşteptăm să se reia circulaţia. Noi tot aşteptăm de ore înşir şi nu se întâmplă nimic“, a declarat una din persoanele care aşteaptă în coloană şi care a sunat la redacţie. Pentru a lămuri situaţia, am contactat, la rândul nostru, conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, care ne-a informat că circulaţia pe „drumul vechi“, Constanţa - Hârşova - Slobozia - Urziceni - Bucureşti, va fi reluată, sâmbătă, 7 ianuarie, după ora 13.00. Totodată, spun cei care au în administrare drumurile naţionale, se fac eforturi pentru reluarea circulaţiei şi pe drumul Constanţa -Cernavodă - Feteşti - Lehliu, care ar putea fi deschis tot după ora 13.00. În plus, afirmă cei de la drumurile naţionale, că circulaţia pe Autostrada A2 va fi reluată complet sâmbătă, ora 24.00. Până atunci se va putea circula pe tronsoane, au mai punctat cei de la DRDP.

DN2A Constanța – Hârșova este deschis și se circulă în condiții de iarnă.

CIRCULAȚIA RUTIERĂ PE DRUMURILE JUDEȚENE DIN CONSTANȚA:

Dj391 Dumbraveni – Independența se acționează cu wola și autobasculanta cu lamă și material antiderapant.

Dj391A Băneasa - Șipote se acționează cu wola și autobasculanta cu lamă și material antiderapant.

Dj222 DN22C - Cuza Vodă se acționează cu wola și unimog, plus material antiderapant.

Dj224 DN22C - Tortoman se acționează cu wola și autobasculanta cu lamă și material antiderapant.

De asemenea, șenilata de la Băneasa este în misiune pentru a duce 2 gravide de la Ostrov și Coslugea către Băneasa. O freză a RAJDP însoțește o ambulanță ISU care transportă de la Horia și Pantelimon două femei gravide. Pe drumul Constanța - Năvodari se circulă în condiții de iarnă.

DJ226 Năvodari - Corbu a fost deschis, conform unui comunicat primit la redacție în jurul orei 14.45.

În jurul orei 15.00, DJ222 Târgușor - Kogălniceanu a fost deschis.

Drumurile Județene au transportat cu două utilaje, din care o șenilată, 20 de persoane de la Topraisar la Mereni.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2297 secunde