Feerie luminoasă pe străzile orașului. Vezi de când!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța se pregătește de Sărbători Feerie luminoasă pe străzile orașului. Vezi de când!
Administrație 15 Noiembrie 2016 / 17:48 3464 accesări 6 comentarii
Pe bulevardul Tomis au început lucrările de instalare a luminilor festive (Sursa foto: Facebook)

Pe bulevardul Tomis au început lucrările de instalare a luminilor festive (Sursa foto: Facebook)

Pentru a revitaliza spiritul Sărbătorilor de Iarnă la malul mării, este important ca municipiul Constanța să fie cât mai frumos luminat toată luna decembrie. De aceea, au început deja pregătirile pentru instalarea luminilor de Sărbători. Primele lumini sunt montate deja pe bulevardul Tomis, unde muncitorii au început lucrările de instalare din 15 noiembrie. Luminile ornamentale vor fi montate pe trei loturi distincte: străzile municipiului, zona Peninsulară (de Revelion) și Parcul Tăbăcărie - Țara Piticilor (în perioada desfășurării „Festivalului Iernii”).

TREI LOTURI DISTINCTE

Pentru luminile din primul lot, Primăria a plătit aproximativ 3,3 milioane de lei, iar aria cuprinde străzile de legătură din zona centrală şi cartierele Peninsulă, Poarta 6, Km 4-5, Km 5, Viile Noi, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare, zonele Compozitorilor și Baba Novac. Pentru al doilea lot, Primăria a plătit aproape 200.000 de lei și acesta cuprinde doar zona peninsulară, unde vor avea loc evenimentele dedicate Revelionului 2017. Pentru al treilea lot, ce cuprinde zona Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, unde se va desfășura „Festivalul Iernii”, autoritățile locale sunt pregătite să cheltuiască puțin peste 400.000 lei.

CÂT NE VOM BUCURA DE LUMINILE COLORATE

Indiferent de zona în care va asigura iluminatul festiv, agentul economic care se ocupă de lucrări are la dispoziție maximum 15 zile pentru montajul luminilor și tot atâtea zile pentru demontarea lor. Important este ca, la 1 decembrie, toate luminile decorative să fie aprinse. Sistemele de iluminat festiv vor funcționa până în 15 ianuarie.

6 comentarii

Panseluta 20:58:58 / 15 Noiembrie 2016
Intrebarea zilei:

Voi achizitionati in fiecare an luminite? De aproape 1 milion euro? Si apoi ce faceti cu ele, le aruncati? Si in anul urmator achizitionati altele noi? Eu sunt modest si nu vreau lumini noi asa ca va rogfrumos, aici la mine, in Tomis Nord, aduceti TOATE luminitele vechi, de anul trecut, care acum nu mai sunt la moda pentru administratia constanteana si montati-le pe stalpi ... multumim !

costy 23:43:34 / 15 Noiembrie 2016
munca acasa

Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Nu se compara cu nimic! Proiect B: 100% revolutionar! Un film senzational se va produce la Hollywood! Un film senzational si bani multi pentru tine! Vei fi mai aproape de Hollywood! Suntem deja un fenomen! Urmezi o cariera de viitor! Solicita acum detalii la adresa de email pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Beculet 06:55:14 / 16 Noiembrie 2016
Sa vedem !

Mi-as dori sa vad ceva spectaculos ....m-am saturat de anii in care am stat in negura de sarbatori ! Sa se bucure si ochii nostri noaptea , caci ziua vedem realitatea.....jegul si haosul unui oras mutilat !

NEINFORMAT 08:12:59 / 16 Noiembrie 2016
Ptr PANSELUTA

Instalatiile de iluminat ornamental se inchiriaza in fiecare an pentru a monta in fiecare an modele noi .Asa ca nu au cum sa le vezi pe alea vechi ptr ca ele se predau an de an si se schimba ca modele .

socatul 08:54:43 / 16 Noiembrie 2016
burtoaie unsurose

as injura in continuu,dar ce folos?...stau in eforie sud intr-un cartier neelectrificat din1999,traind la lumina luminarilor,iar voi vorbiti fara jena de instalatii de milioane de $.desi nu sunt crestin practicant sper ca nasterea lui isus sa va ajute sa va regasiti pe voi insiva.................

Panseluta 19:21:41 / 16 Noiembrie 2016
@Neinformat

Multumesc frumos de informatie ... in acest caz, daca DOAR pentru inchirierea lor se plateste aproape un milion de euro inseamna ca stam bine ... nici nu vreau sa imi imaginez cat ar costa achizitia unora noi, la preturile umflate pe care primaria constanteana le plateste fara nicio grija, ... avem bani garla iar economia orasului duduie, nu-i asa dom' primar? de aia pleaca toti tinerii care incotro in cele patru zari ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.252 secunde