Festival de Mișcare la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Festival de Mișcare la Constanța
Lifestyle 07 Noiembrie 2018 / 12:48 259 accesări 0 comentarii

Asociația cultural-artistică „TOTAL” organizează un weekend al mişcării, al zâmbetelor şi al bunei dispoziţii, pe 17 şi 18 noiembrie, la Hotel Ramada din Constanţa.

„Total Dance & Fitness Festival” se adresează tuturor pasionaţilor de sport, profesionişti sau începători, pe care îi întâmpină cu traineri de top şi workshop-uri de pilates, functional training, Zumba, ballet fitness, yoga și chiarnutriţie.

„Total Dance & Fitness Festival” este unul dintre cele mai importante evenimente organizate la Constanţa în această toamnă, unde cei mai buni 10 traineri din ţară vin timp de două zile, special pentru iubitorii de mișcare de la mare.

Festivalul va avea cinci clase diferite pe zi, atrenorii fiind atât din Constanța, cât și din București și Piatra Neamț. Festivalul de Mișcare are loc sâmbătă, între orele 14:00 și 19:00, iar duminică, spectacolul va debuta dimineaţă, la ora 9:30, și va dura până la 14:30, când prima ediție a „Total Dance & Fitness Festival” se va încheia cu o clasă energică de Zumba Strong. Programul este accesibil, se poate participa și la o singură zi din cele două, iar pentru grupuri se fac oferte personalizate. Pentru detalii legate de trainerii care vor fi prezenți, program sau tarife, doritorii pot consulta site-ul festivalului: www.totalfitnessfestival.com.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1848 secunde