Florin Mergea, calificat în optimile probei de dublu la turneul de la Monte Carlo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Florin Mergea, calificat în optimile probei de dublu la turneul de la Monte Carlo

Sport 18 Aprilie 2017 / 08:23 1553 accesări

Perechea formată din Florin Mergea şi pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare de 4.629.725 de euro. Mergea şi partenerul său au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, cuplul Marin Cilic/Philipp Petzschner (Croaţia/Germania), după o oră şi 16 minute de joc. Perechea româno-pakistaneză a servit un as, a comis o singură dublă greşeală, iar procentajul de reuşită la primul serviciu a fost de 69 la sută cu prima minge şi 57 la sută cu cea de-a doua. Cei doi au avut cinci şanse de break, dintre care au concretizat patru şi şi-au cedat serviciul de două ori.

În următoarea fază a competiţiei, Mergea şi Qureshi vor întâlni perechea spaniolă Feliciano Lopez/Marc Lopez, cap de serie numărul 7, care a beneficiat de bye în primul tur.

Prezenţa în optimile turneului de la Monte Carlo este recompensată cu un cec în valoare de 16.550 de euro şi 90 de puncte în ierarhia de dublu.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3007 secunde