Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Destiny!”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / EURO 2019: ROMÂNIA - CROAŢIA 4-1

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Destiny!”

Sport 19 Iunie 2019 / 09:14 460 accesări

Gheorghe Hagi: „Ne-au făcut fericiţi”

Gheorghe Hagi: „Ne-au făcut fericiţi”

Gheorghe Popescu, preşedinte FC Viitorul: „Trebuie să fim atenţi, să rămânem cu picioarele pe pământ”

Gheorghe Popescu, preşedinte FC Viitorul: „Trebuie să fim atenţi, să rămânem cu picioarele pe pământ”

Acesta a fost cuvântul prin care Gheorghe Hagi a caracterizat succesul României U21 în primul joc susţinut la turneul final al Campionatului European de fotbal rezervat echipelor de tineret din Italia şi San Marin. Victoria cu scorul de 4-1 (G. Puşcaş 11-pen, I. Hagi 14., T. Băluţă 66, A. Petre 90 / Vlasic 18) obţinută în faţa Croaţiei, în meciul disputat la Serravale, în San Marino, a fost una absolut meritată, tricolorii „mici” învingând la EURO 2019 după 25 de ani de la un alt rezultat de răsunet al României, 3-1 cu Columbia, la World Cup 1994, în SUA.

Autorul unui gol în partida de la Campionatul Mondial, managerul tehnic al Viitorului a fost extrem de mulţumit de evoluţia tinerilor jucători români în partida de marţi seară: „Au jucat bine, meritele sunt ale lor, ale tuturor celor care au muncit acolo. Bravo lor! Ne-au făcut fericiţi, aşa cum am zis. E bine că au câştigat şi sperăm să fie în continuare la fel. Nu am mai vorbit în ultimele zile, pentru că acum vorbeşte el (n.r. - Ianis Hagi) şi ceilalţi pe teren. Ne trebuie echilibru şi să vină celelalte meciuri. Când munceşti bine, totul se construieşte. Destiny (n.r. - despre faptul că meciul s-a jucat la 25 de ani după România - Columbia). Probabil că e ceva care arată bine şi să sperăm să fie în continuare frumos”.

Iar Gheorghe Popescu, preşedintele Viitorului, a spus că victoria din duelul de marţ ne dă speranţe: „Nu se putea mai bine. Un rezultat cum nu-l speram. Trebuie să fim atenţi, să rămânem cu picioarele pe pământ. Evoluţia lor ne face să credem că putem ajunge în semifinale. Dar de mâine (n.r. - de azi) la muncă, va fi foarte dificil cu Anglia”.Ştiri recomandate

12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1347 secunde