Google lansează aplicația de mesagerie Allo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Google lansează aplicația de mesagerie Allo

Tehnologie 21 Septembrie 2016 / 19:07 853 accesări

Google a lansat aplicația de mesagerie Allo, dotată cu un sistem de criptare a mesajelor, numeroase stickere și opțiune pentru grupuri de conversație, dar căreia îi lipsesc apelurile video și audio, pentru care utilizatorii pot folosi aplicația Duo, lansată în august, anunță CNN.

Allo are opțiunea de a sugera în conversații răspunsuri de bază, folosite de utilizator. În timpul unui test, Allo a indicat răspunsul „Foarte bine!” la întrebarea „Ce mai faci?”. Cu timpul, aplicația se va conforma stilului propriu de vorbire al fiecărui individ, utilizând sintagmele folosite în mod special de posesorul telefonului.

De asemenea, utilizatorii pot iniția o conversație cu Google Assistant, care integrează operațiuni de căutare. Toate mesajele trimise prin aplicația Allo sunt codificate de serverele Google. Prin folosirea „chat-ului incognito”, doar emițătorul și receptorul pot citi mesajele. „Chat-ul incognito” are și alte avantaje. Spre exemplu, dacă cineva trimite un mesaj, Google va ascunde numele în notificarea care apare pe telefon. Mai există o metodă de a șterge istoricul chat-ului setând data de expirare, de la cinci secunde la o săptămână.

Google nu va distribui reclame prin aplicație, dar va folosi informația pe care cineva o va căuta ca parte a contului Google. Allo nu va folosi nimic din conversații ca parte a datelor folosite în promovarea reclamelor.

Aplicația este gratuită, valabilă pentru Android și iOS și este gândită să simplifice mesageria pe mobil, dar nu este încă valabilă pentru descărcare.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3001 secunde