Halep, în semifinale la Foro Italico

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Halep, în semifinale la Foro Italico

Sport 19 Septembrie 2020 / 18:54 1203 accesări
Simona Halep a mai făcut un pas spre câştigarea trofeului la Roma (sursa foto: Facebook Simona Halep)

Simona Halep a mai făcut un pas spre câştigarea trofeului la Roma (sursa foto: Facebook Simona Halep)

Simona Halep (locul 2 WTA şi favorită numărul 1) s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Roma. În confruntarea cu Yulia Putintseva (Kazahstan, locul 30 WTA), din sferturile de finală, Halep conducea cu scorul de 6-2 şi 2-0 în setul secund, după 48 de minute de joc, moment în care adversara sa a abandonat, după ce a acuzat dureri la spate. Prin prezenţa în semifinale, Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 80.000 euro şi 350 puncte WTA.

„Sunt foarte mulţumită de jocul meu. M-am simţit bine pe teren, m-am simţit mult mai bine decât la meciul trecut. Nu este uşor să joci împotriva Iuliei tot timpul şi a trebuit să fiu concentrată Am simţit terenul, serviciul a fost foarte bun. A fost un meci foarte bun, poate cel mai bun de la acest turneu”, a declarat Simona Halep, care o va înfrunta în penultimul act al turneului de la Roma pe Garbine Muguruza (Spania, locul 17 WTA). Halep a disputat finala turneului de la Roma în 2017 şi 2018.

OLARU, ÎN ULTIMUL ACT LA DUBLU

Perechea formată din Raluca Olaru şi germana Anna-Lena Friedsam s-a calificat, tot sîmbătă, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma. În semifinale, Olaru şi Friedsam au trecut, cu scorul de 3-6, 6-2, 10-4, de favoritele numărul 7, japonezele Ena Shibahara şi Shuko Aoyama, după o oră şi 27 de minute de joc. În ultimul act de la Foro Italico, Olaru şi Friedsam vor întâlni perechea alcătuită din Su-Wei Hsieh (Taiwan) şi Barbora Strycova (Cehia).

Taguri articol


12