HC Dobrogea Sud, meci decisiv pentru locul secund în Cupa EHF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor

HC Dobrogea Sud, meci decisiv pentru locul secund în Cupa EHF

Sport 22 Martie 2019 / 17:18 591 accesări

Laurenţiu Toma, Ionuţ Rudi Stănescu şi Zvonko Sundovski vor revanşa pentru înfrângerea din Danemarca

Laurenţiu Toma, Ionuţ Rudi Stănescu şi Zvonko Sundovski vor revanşa pentru înfrângerea din Danemarca

Sâmbătă, în Sala Sporturilor, de la ora 18.00 (în direct la Digi Sport 3 şi Telekom Sport 2), va avea loc întâlnirea dintre formaţiile HC Dobrogea Sud Constanța şi TTH Holstebro, din etapa a cincea, penultima, a Grupei C din Cupa EHF. O partidă decisivă pentru HCDS, care vrea să obţină şi revanşa pentru înfrângerea din Danemarca, scor 25-29. Suporterii constănţeni sunt aşteptaţi în tribune pentru a-şi purta favoriţii spre victorie, singura variantă pentru a mai păstra şanse de calificare în sferturile de finală de pe locul secund în grupă. Biletul de intrare la meci costă 20 de lei.

„Va fi un meci foarte greu. Un meci care pe care. Plecăm cu prima şansă, pentru că jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri. Faptul că am pierdut acolo (n.r. - în Danemarca) ne-a făcut să învăţăm din greşeli şi sunt convins că nu le vom mai repeta. Prefer să câştigăm, indiferent cine joacă şi cine marchează. Suporterii sunt alături de noi şi sunt convins că ne vor încuraja pe tot parcursul meciului” - Laurenţiu Toma, căpitan HCDS.

„Meci foarte important, care ne poate ajuta să trecem de faza grupelor, dar nu ne garantează calificarea în sferturi. Echipa are încredere, jucătorii vor să evolueze cât mai bine. Un meci foarte interesant, greu împotriva unei echipe foarte bune. Suntem pregătiţi” - Zvonko Sundovski, antrenor principal HCDS.

„Este cel mai important meci din istoria clubului nostru. Ne-am obişnuit (n.r. - cu HCM) să jucăm în fazele superioare ale competiţiilor europene şi o calificare ar însemna să ajungem acolo unde ne este locul. Putem să scriem istorie pentru oraşul Constanţa. Sperăm să fim noi una dintre cele trei echipe de pe locul al doilea care va ajunge în sferturi. Sunt convins că publicul va fi, ca întotdeauna, alături de noi, ne va susţine” - Ionuţ Rudi Stănescu, preşedinte HCDS.

Duminică, de la ora 13.00, este programată şi partida Liberbank Cuenca - FC Porto Sofarma.

Clasament: 1. Porto 8p (golaveraj: 137-115), 2. HCDS 4p (116-116), 3. Holstebro 2p (113-116), 4. Cuenca 2p (104-123).

În clasamentul echipelor de pe locul 2 din cele patru grupe, Saint Raphael are 6 puncte, urmată de Tatabanya, 5p, HC Dobrogea Sud Constanța, 4p, și Gudme, 4p. Rezultatele din ultimele două etape ale fazei grupelor vor decide formaţiilor care vort evolua în sferturile de finală. THW Kiel, ocupanta primului loc în Grupa D, are asigurată prezenţa în Final Four-ul competiţiei, fiind gazda turneului.12
Pagina a fost generata in 0.1217 secunde