Holograf și-a anulat concertul de la Ploiești

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Casa de Cultură, necorespunzătoare

Holograf și-a anulat concertul de la Ploiești

Divertisment 08 Noiembrie 2015 / 17:02 1216 accesări

În urma incendiului din clubul „Colectiv“ din Capitală, care a îndoliat o țară întreagă, autoritățile au început să intensifice controalele în sălile de spectacole, iar artiștii au început să-și anuleze concertele din spații necorespunzătoare sau, în cel mai fericit caz, să le reprogrameze.

Printre cei care au ales să-și amâne concertele, pentru a nu pune în pericol viața fanilor, se află și trupa Holograf. Aceasta și-a anulat concertul pe care îl avea programat, duminică, la Casa de Cultură din Ploiești.

„În urma controalelor efectuate de autorități, Casa de Cultură din Ploiești a fost găsită necorespunzătoare din punctul de vedere al normelor legale și, în consecință, a fost oprită activitatea curentă. Ne pare rău că, din motive ce nu țin de voința noastră, amânăm concertul din 8 noiembrie”, au anunțat membrii Holograf, pe pagina de Facebook a formației.

Data și locul de desfășurare a concertului reprogramat vor fi anunțate în cel mai scurt timp, iar biletele vândute pentru întâlnirea din 8 noiembrie rămân valabile. „Sperăm ca acest inconvenient să poată fi depășit. Așteptăm cu drag să vă oferim spectacolul nostru și să creăm împreună atmosfera pe care am realizat-o de fiecare dată!”, au mai precizat membrii trupei.

Citește și:

Un alt rănit de la clubul Colectiv și-a pierdut viața. Numărul deceselor a ajuns la 4412