HOROSCOP - Aflați ce vă rezervă ziua de astăzi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
HOROSCOP - Aflați ce vă rezervă ziua de astăzi!
Lifestyle 13 Octombrie 2017 / 08:21 1317 accesări 0 comentarii

Astăzi, sextilul Mercur-Saturn insuflă dorința de a fi mai gospodar, de a face diverse îmbunătățiri în casă și în jurul casei. De asemenea, ne putem aștepta la un respect deosebit pentru tot ceea ce înseamnă cunoaștere, știință, cultură și la un interes sporit pentru studiu.

Berbec

Azi vă preocupă căminul și diversele reparații sau îmbunătățiri necesare în locuință. Sunteți într-o formă fizică foarte bună și aveți șanse să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus.

Este posibil să ajungeți la discuții aprinse cu partenerul de viață în legătură cu investițiile planificate pentru casă. Eastrolog.ro recomandă răbdare. În curând veți sta mai bine cu banii.

Taur

În prima parte a zilei s-ar putea să faceți schimbări prin casă și aveți șanse să reușiți. Faceți drumuri și cheltuiți mai mult decat v-ați așteptat! O rudă mai în vârstă s-ar putea oferi să vă ajute cu bani. Puteți să profitați de ocazie. Astăzi cheia reușitei în tot ceea ce faceți este o bună organizare.

Gemeni

Ar fi bine să acordați mai multă atenție activităților casnice, chiar dacă vă preocupa problemele profesionale. La locul de muncă sau în afaceri, intuiția vă poate fi de mare ajutor, dar este indicat să țineți cont și de opiniile colegilor sau ale partenerilor. În a doua parte a zilei este posibil ca o rudă mai în vârstă să vă ceară ajutorul într-o problemă de sănătate.

Rac

Persoanele mai tinere din familie vă apreciază planurile de reamenajare a locuinței, însă ar fi bine să țineți cont și de părerile partenerului de viață. După-amiază s-ar putea să primiți o veste neplacută în legătură cu o rudă și să vă pregătiți pentru o călătorie. Situația nu este chiar atât de gravă pe cât pare.

Leu

Se pare că aveți resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le doriți. Pentru aceasta, va trebui să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață. Ar fi bine să stabiliți de acasă lista de cumpărături. Vă recomandăm să vă odihniți mai mult.

Fecioara

Aveți posibilitatea să terminați o lucrare în casă, începută cu ceva timp în urmă.

O rudă mai în vârstă ar putea fi dispusă să vă ajute financiar, dar va încerca să își impună ideile. Evitați o ceartă care ar putea să afecteze relațiile de familie!

Spre seară este posibil să primiți un cadou deosebit de la persoana iubită.

Balanță

Se pare că sunteți hotărât să vă ocupați mai mult de problemele locuinței. În prima parte a zilei aveți ocazia să descoperiți o ofertă imobiliară avantajoasă.

Pentru deciziile importante, ar fi bine să vă sfatuiți cu partenerul de viață.

Vă recomandăm să vă ascultați intuiția și să evitați orice fel de speculații.

Scorpion

Dacă aveți de gând să faceți anumite schimbări în locuință, ziua de azi este tocmai bună, pentru că vă puteți baza pe sprijinul celor din jur. Vă recomandăm să nu vă enervați dacă o rudă apropiată, încercând să vă ajute, vă agaseazăcu sfaturi insistente. Organizați-vă cât mai riguros și încercați să nu vă propuneți mai mult decât puteți face!

Săgetător

Nu este recomandat să aveți activități importante pentru că este posibil să intervină o serie de evenimente neprevăzute. În prima parte a zilei este posibil să aveți de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei. Aveți mari șanse de reușită.

Capricorn

Ziua de azi este favorabilă în plan profesional și în afaceri, dar pentru activități casnice sau schimbări în locuință. Este momentul să vă puneți ideile în practică, mai ales că beneficiați de ajutorul familiei. Ca să duceți totul la bun sfârșit, este recomandat să nu vă implicați în prea multe activități simultan.

Vărsător

Sunteți hotărât să începeți o lucrare complexă și originală, la care vă gândiți de ceva timp. Puteți face schimbări importante în locuință. Este posibil să fiți nevoit să faceți câteva drumuri scurte în interesul familiei. Ar fi bine să nu cheltuiți sume mari fără să vă sfătuiți cu partenerul de viață.

Pești

S-ar putea să aveți problemele de natură sentimentală și nu este exclus să deveniți melancolic. În a doua parte a zilei este posibil să vă dedicați activităților casnice. Azi sunt favorizate toate lucrările de reparații, renovare sau curățenie. Se recomandă să nu îi neglijați pe cei tineri din familie.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2935 secunde