Ianis Hagi și Gheorghe Hagi, cele mai multe premii la Gala AFAN

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pentru prestaţiile şi rezultatele obţinute în sezonul 2018-2019

Ianis Hagi și Gheorghe Hagi, cele mai multe premii la Gala AFAN

Sport 21 August 2019 / 08:41 2682 accesări
Ianis Hagi şi Gică Hagi (sursa foto: www.fcviitorul.ro)

Ianis Hagi şi Gică Hagi (sursa foto: www.fcviitorul.ro)

În cadrul Galei Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) din România, desfăşurată marţi seară, la Bucureşti, au fost decernate premiile pentru sezonul competiţional 2018-2019. Pentru prestaţiile şi rezultatele obţinute în ultimul sezon competițional, cele mai multe premii au fost obținute de Ianis Hagi și Gheorghe Hagi. La fiecare secţiune au votat antrenorii și jucătorii din primele trei eșaloane fotbalistice ale țării, futsal și fotbal feminin, iar cel mai bun antrenor a fost desemnat managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul Constanța, Gheorghe Hagi, care şi-a condus jucătorii spre clasarea pe locul 3 în campionatul trecut din Liga 1 şi spre câştigarea Cupei şi Supercupei României. Gică Hagi a primit și premiul pentru cel mai bun conducător, în urma performanțelor obținute cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” și cu FC Viitorul Constanţa.

Fostul căpitan al constănțenilor, internaţionalul Ianis Hagi, a fost ales cel mai bun mijlocaș și totodată cel mai bun jucător Under 21. De asemenea, Ianis Hagi a primit, alături de ceilalți componenți ai Naționalei U21 a României, semifinalistă la turneul final al Campionatului European de tineret din această vară, premiul de excelență.

Premiul „Uniți pentru Mihai Neșu” i-a revenit lui George Ogăraru, directorul de Scouting și Relații Internaționale de la FC Viitorul Constanţa.

Alţi trei jucători care au evoluat la Viitorul au fost şi ei recompensaţi cu premii: Romario Benzar (cel mai bun fundaş dreapta), Alexandru Cicâldău (cel mai bun mijlocaş) şi George Ţucudean (cel mai bun atacant şi cel mai bun jucător).

Echipa sezonului 2018-2019 din Liga 1: Pigliacelli - R. Benzar, Vinicius, Planic, Camora - D. Nistor, Cicâldău, Ianis Hagi - Ţucudean, Gnohere, Man.

Cel mai bun jucător din Liga a 2-a în sezonul trecut a fost desemnat Dorin Goga, cel mai bun antrenor din eşalonul secund a fost ales Viorel Moldovan, iar cel mai bun arbitru, Istvan Kovacs.

Foştii internaţionali Răzvan Raţ şi Daniel Niculae au fost recompensaţi cu premiul pentru întreaga carieră fotbalistică.12
Pagina a fost generata in 0.1584 secunde