Ibrahimovic ar putea juca din sezonul următor pentru LA Galaxy

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Ibrahimovic ar putea juca din sezonul următor pentru LA Galaxy

Sport 04 Aprilie 2017 / 14:25 306 accesări
În 2010, Zlatan Ibrahimovic afirma că şi-ar dori să-şi încheie cariera în Statele Unite ale Americii

În 2010, Zlatan Ibrahimovic afirma că şi-ar dori să-şi încheie cariera în Statele Unite ale Americii

Zlatan Ibrahimovic nu va mai continua la formația Manchester United din sezonul următor. Mai multe surse din presa internaţională îl dau ca şi plecat pe starul suedez de pe Old Trafford la finalul stagiunii.

Potrivit postului TV sud-american FoxDeportes, Ibrahimovic va părăsi echipa din Premier League pentru a semna cu Los Angeles Galaxy. Conform jurnaliştilor sud-americani, Zlatan ar fi ajuns la deja la un acord cu gruparea din Major League Soccer, iar mutarea se va concretiza imediat ce se va deschide perioada de transferuri din vară. Cotidianul spaniol „Marca” a venit cu o completare şi susţine că agentul atacantului în vârstă de 35 de ani a mers în California pentru a discuta cu oficialii clubului american. Potrivit celor de la ESPN, Ibrahimovic va deveni cel mai bine plătit fotbalist din MLS. Chris Klein, preşedintele celor de la LA Galaxy, a refuzat să comenteze deocamdată informaţia oferită, în diverse forme, de presa internaţională.

În urmă cu șapte ani, în 2010, pe când juca la AC Milan, Ibrahimovic afirma că şi-ar dori să-şi încheie cariera în Statele Unite ale Americii. Zlatan Ibrahimovic şi-a început cariera la Malmo FF, iar apoi a trecut la Ajax Amsterdam, unde a cunoscut consacrarea internaţională. Au urmat apoi Juventus Torino, Internazionale Milano, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain şi Manchester United.12
Pagina a fost generata in 0.1478 secunde