INCENDIU la Mănăstirea Sf. Bretanion din localitatea 23 August

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
INCENDIU la Mănăstirea Sf. Bretanion din localitatea 23 August
Eveniment 12 Martie 2019 / 10:33 2345 accesări 2 comentarii

Incendiu devastator la o mănăstire din judeţul Constanţa

Un incendiu violent a izbucnit marţi la mănăstirea „Sfinţii Ierarhi Nicolae şi Bretanion” din localitatea 23 August, din judeţul Constanţa. Mai mulţi călugări şi membrii personalului auxiliar s-au autoevacuat.

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, marţi, în localitatea 23 August din judeţul Constanţa, după ce acoperişul clădirii care adăposteşte chiliile călugărilor de la mănăstirea „Sfinţii Ierarhi Nicolae şi Bretanion” a fost cuprins de flăcări.

„Arde acoperişul generalizat, propagat şi la etajele inferioare. La locul intervenţiei sunt peste 40 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de lucru la înălţime din cadrul a cinci subunităţi. La faţa locului se mai deplasează încă o autoscară mecanică”, declara, la momentul incendiului, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa, Anca Chiriţă.

Mănăstirea a mai fost afectată de un incendiu în anul 2010.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Rocco 07:58:58 / 13 Martie 2019
Sa se repare !

Oamenii din 23 August sa faca bine si sa stranga bani ca sa se faca reparatiile de rigoare . Asta este datoria lor de crestini autentici ! Manastirea este a lor si pe ei ii mantuieste ...

Alin 18:19:04 / 13 Martie 2019
Hai , la treaba !

Toti credinciosii dedicati sa contribuie cu cate 5000 de lei la repararea stricaciunilor incendiului provocat de dusmani nostri sectanti si milenaristi . A ars putin dar nu credinta ... Aliluia !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1601 secunde