Intervenții dificile ale pompierilor după ce a plouat torențial în Sinaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Intervenții dificile ale pompierilor după ce a plouat torențial în Sinaia
15 Iunie 2016 / 22:55 425 accesări 0 comentarii

25 de pompieri, cu patru motopompe, au intervenit, miercuri după amiază în Sinaia după o rupere de nori.

Potrivit ISU Prahova, pompierii militari au fost chemați să intervină în mai multe cazuri după ce în Sinaia a plouat torențial.

Pe DN 71, drum care leagă Sinaia de Târgoviște, un copac s-a rupt și a căzut peste o mașină pe care a distrus-o.

O intervenție dificilă s-a înregistrat în zona Valea Largă, unde viitura a inundat o gospodărie și un garaj iar apa risca să ajungă în casă. Pompierii au mers pe jos trei kilometri.

“Nu se putea ajunge la acea gospodărie decât pe jos. Au mers colegii mei trei kilometri. A venit viitura și a inundat gospodăria și garajul și putea intra și în casă. Pompierii au săpat șanțuri și au redirecționat apa astfel încât pericolul a fost înlăturat”, a declarat pentru MEDIAFAX, Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, pompierii au fost solicitați să intervină și pentru înlăturarea apei dintr-o altă gospodărie din Sinaia, dar și din curtea unui depozit.

“La Valea Doftanei am intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe drumul principal. În total, au intervenit pentru toate aceste situații 25 de pompieri, cu patru motopompe”, a declarat pentru MEDIAFAX, Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1551 secunde