iPhone 12 Pro Max merită un loc în buzunarul tău

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

iPhone 12 Pro Max merită un loc în buzunarul tău

Lifestyle 21 Ianuarie 2021 / 12:05 541 accesări

Cu o baterie mare, camere foto remarcabile și cel mai mare ecran de pe un telefon Apple, iPhone 12 Pro Max este un dispozitiv pe care și l-ar dori oricine.

Dacă vrei cel mai mare ecran de pe orice iPhone realizat vreodată, 12 Pro Max merită prețul. Dacă îți place să ai cea mai mare durată de viață a bateriei de pe orice iPhone 12, 12 Pro Max pare o alegere evidentă. Și da, dacă vrei să obții cea mai bună calitate a imaginii, atunci iPhone 12 Pro Max merită cu siguranță.


Ecran gigantic

În ciuda faptului că este cu doar 2 grame mai greu decât iPhone 11 Pro Max de anul trecut, iPhone 12 Pro Max se simte și mai solid și mai bine construit. Marginile plate, spatele din sticlă mată și părțile laterale din oțel inoxidabil sunt la un alt nivel de finisare și ajustare premium.

Ceea ce încoronează toate aceste superlative premium este un ecran OLED de 6,7 inci, care este mai mare decât cel de 6,5 inci găsit pe iPhone 11 Pro Max și XS Max. Noul ecran face ca modelul iPhone 12 Pro Max să fie mai înălțat și, împreună cu acele margini plate, oferă iPhone-ului gigant un aspect robust.

Pe partea din spate a acestui telefon ciudat se află un dispozitiv de fotografiere mai gros decât un card SD. Când iPhone 12 Pro Max stă pe spate, există un decalaj vizibil între telefon și suprafața pe care este așezat.


Cel mai lung teleobiectiv găsit pe orice iPhone

Când Apple a anunțat gama iPhone 12, a existat o mică confuzie cu privire la camerele fiecărui telefon. Toate cele patru telefoane au același unghi ultra-wide și camere selfie. Toate cele patru telefoane au un obiectiv cu deschidere f1.6 pe camera principală cu unghi larg. Acestea fiind spuse, camera cu unghi larg de pe iPhone 12 Pro Max este diferită. iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max au, de asemenea, un senzor de detectare, care ajută la focalizarea automată în condiții de lumină slabă pentru fotografii, videoclipuri, precum și aplicații AR. În cele din urmă, ambele iPhone 12 Pro și 12 Pro Max au o a treia cameră din spate cu teleobiectiv, dar obiectivul de pe 12 Pro Max este mai lung decât cel de pe 12 Pro. La un echivalent de 65 de milimetri, noul teleobiectiv de pe iPhone 12 Pro Max are un zoom optic de 2,5x.

Dacă ai îndoieli ce să alegi dintre camerele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, întreabă-te dacă dimensiunea și greutatea suplimentară a lui Max merită beneficiile pe care le obții în fotografie. Pentru majoritatea oamenilor, probabil că nu merită și asta se datorează în mare măsură faptului că 12 Pro are, de asemenea, un sistem excelent de camere. Dar pentru oameni care doresc cea mai bună calitate a imaginii dintr-o fotografie sau un videoclip realizat pe un telefon, atunci iPhone 12 Pro Max merită să îl ai în buzunar, dacă încape.


MagSafe și Apple Pencil

La fel ca restul familiei iPhone 12, iPhone 12 Pro Max poate profita de încărcarea și accesoriile MagSafe de la Apple. Datorită magneților și NFC, telefonul poate obține cea mai eficientă încărcare fără fir atunci când este atașat la un încărcător MagSafe.

Din păcate , nu vei putea conecta un creion Apple la un iPhone 12 Pro Max, deoarece și acest iPhone, la fel ca toate iPhone-urile, nu acceptă Apple Pencil.


Putere mare a bateriei

Funcția supremă de pe iPhone 12 Pro Max este bateria sa mare. Apple nu spune cât de mare este bateria, dar din testele utilizatorilor se pare că poate fi folosită o zi și jumătate fără probleme.

iPhone 12 Pro Max este alimentat de cipul A14 Bionic. Și este puternic și rapid. Cipul A14 este la fel de important pentru a oferi o performanță excelentă acum, cât și pentru a oferi o performanță excelentă după ani buni de actualizări iOS.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1448 secunde