Joi seară, primul meci din play-off pentru BC Athletic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De la ora 19.00, la Sala Sporturilor Joi seară, primul meci din play-off pentru BC Athletic
Sport 25 Aprilie 2019 / 08:29 258 accesări 0 comentarii

Formaţia Baschet Club Athletic Constanța va întâlni joi seară, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, echipa CSM Tg. Mureș, acesta fiind primul duel din play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin, grupa locurilor 9-16. La acest meci au fost pregătite surprize pentru spectatori, care sunt invitaţi să şi doneze dulciuri pentru copii de Paşte.

„Joi, 25 aprilie, ora 19.00, debutăm în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet, meci la care intrarea este liberă și la care donăm dulciuri de orice fel, dulciuri care vor ajunge la copii de Paște prin United Hands Romania! Vino cu ceva dulce la meci!

Iar ca să facem lucrurile și mai fun, punem la bătaie două premii, un hanorac și un bluzon Athletic mărimea S.

Tot ce trebuie să faci este să donezi ceva dulce, să le comunici numele tău fetelor de la standul United Hands Romania de la intrarea Sălii Sporturilor iar la pauza meciului extragem din urnă cei doi câștigători care vor pleca acasă cu un hanorac sau bluzon. It's gonna be sweet!

Meciurile tari revin în Sala Sporturilor din Constanța, Joi, 25 Aprilie, Ora 19.00! Intrarea este liberă”, este mesajul clubului constănţean adresat iubitorilor baschetului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1402 secunde