Juniorii A de la HC Dobrogea Sud şi juniorii B de la CSŞ Medgidia, campioni la handbal pe plajă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Juniorii A de la HC Dobrogea Sud şi juniorii B de la CSŞ Medgidia, campioni la handbal pe plajă
Sport 06 August 2019 / 20:50 325 accesări 0 comentarii

Juniorii A de la HCDS şi-au păstrat titlul (sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro)

Juniorii A de la HCDS şi-au păstrat titlul (sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro)

CSŞ Medgidia (sursa foto: Facebook C.S.S Medgidia)

CSŞ Medgidia (sursa foto: Facebook C.S.S Medgidia)

Campionatul Național de handbal pe plajă, desfășurat pe plaja „Banana” din stațiunea Venus, s-a încheiat în întrecerea juniorilor A (jucători născuţi în 2001 şi 2002) cu succesul formaţiei HC Dobrogea Sud Constanţa (antrenor Enis Murtaza). Din echipă au făcut parte Gabriel Chilianu, Ștefan Itoafă, Ionuț Adrian Stănescu, Adelin Mihăilă, Ștefan Moroșanu, Alexandru Mirea, Mircea Chifor, Cristian Urdea, Radu Picoiu, Iulian Manea, Tiberiu Zamfirescu şi Raul Ostace, ultimul fiind golgheterul competiției și MVP-ul turneului. Pe locul al treilea la juniori A s-a clasat CSŞ Medgidia (antrenori Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga).

La juniori B (jucători născuţi în 2003 şi mai mici), titlul de campioană a revenit formaţiei CSŞ Medgidia (antrenori Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga), iar pe locul al treilea s-a situat HC Dobrogea Sud Constanţa (antrenor Ionuț Pușcașu). Daniel Paraschiv (CSŞ Medgidia) a fost desemnat cel mai bun portar al CN, iar Eden Murtaza (HCDS) a primit trofeul pentru jucătorul de perspectivă al turneului.

„La juniori A am rămas campioni naționali, iar la juniori B am abordat turneul cu o generație mai mică, 2004-2005, în ideea de a-i pregăti pentru anul viitor. Beach handball-ul este un sport care prinde tot mai mult și în România. Faptul că organizăm al treilea campionat național de juniori este un mare pas înainte. Ca antrenor al primei reprezentative, mi-aș dori să avem și un Campionat Național de Seniori. Ar ușura extraordinar munca de selecție. Sper ca în viitor cluburile de Liga Națională să vină în sprijinul acestui sport spectaculos”, a declarat Aihan Omer, directorul Academiei HC Dobrogea Sud Constanţa, care este și selecționerul echipei de seniori a României la beach-handball, pentru site-ul oficial al clubului constănţean.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2016 secunde