Klaus Iohannis RETRIMITE bugetul în Parlament

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Klaus Iohannis RETRIMITE bugetul în Parlament
Politică 06 Martie 2019 / 15:25 583 accesări 5 comentarii

Președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă, după ce Curtea Constituțională a României a respins sesizarea pe care a făcut-o pe buget, considerând că legea este una constituțională.

Acesta a comunicat că va retrimite Legea în Parlament:

"Pentru ei, de când au venit la guvernare, prioritatea zero este albirea dosarelor politicienilor. Guvernarea PSD - ALDE este singurului vinovat de eșecul bugetului. Voi retrimite Parlamentului pentru îmbunătățire și corectură bugetul pe 2019. Mesajul este simplu: Faceți un buget sănătos pentru România", a declarat Klaus Iohannis.

Loading...

5 comentarii

Nelu 07:43:04 / 07 Martie 2019
BASIST ÎMPUȚIȚ FANATIK SPURCAT PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS

Ba BOULE ,nu mai minți.VOI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS SÂNTETI TOXICI pt aceasta țară..E ce-l mai MARE BUGET NAȚIONAL !!!!... Când era CIOLOS Guv MEU de ce WC JOHANIS era mai mult în vacanță" cu a lui a soție hoață.?..De ce nu a contestat PROTOCOLUL DINTRE SRI ȘI JUSTIȚIE SEMNAT IN MANDATUL SAU ? .. WC JOHANIS MINTE CU NERUȘINARE..SE COMPORTĂ CA UN ȘEF AL OPOZITEI ..ACEST BUGET A FOST APROBAT DE PARLAMENTUL ROMÂNEI..IAR EL WC JOHANIS TREBUIA SĂ-L SEMNEZE.

WC Johanis minte cu NERUSINARE 09:21:41 / 07 Martie 2019
ROMÂNIA NU E MOȘIA LU WC JOHANIS

Câtă DEZINFORMARE.. Câtă idioțenie. Ăsta nu mai respectă nici o lege.. Constituție..Decizii ale CCR.... Auzi la el.. DACĂ NU SÂNT IN STARE SA GUVERNEZE SA LASE LOCUL.....PDL PNL CIUMA NEAGRĂ că vine cu ORBAN prim ministru cu toată gașca mafiotă a PDL . .E de comă .. NUMAI IDIOȚII mai susțin PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS.

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 09:23:32 / 07 Martie 2019
Și aricii PANSATI

In opinia lui WC JOHANIS , alegerile Libere nu mai contează .

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 09:30:11 / 07 Martie 2019
Și WC JOHANIS

VIR SCHIMBAREA CONSTITUȚIEI.TRECEREA LA UN SISTEM TICĂLOȘIT TOTALITAR IN CARE PREȘEDINTELE SA AIBE UN ROL DE DICATOR...PRIN CARE SA NUMEASCĂ MINIȘTRII... ȘEFII DNA SI SRI....IAR LA ALEGERI SA ALEGEM PÂNĂ CÂND CÂȘTIGA .... PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ȘI WC JOHANIS... PARLAMENTUL ROMÂNEI SA AIBE UN ROL.... DECORATIV.

Urare pt Coveshi Cruduța 13:28:24 / 07 Martie 2019
De ziua femeii

...2 CĂTUȘE ....Cu tot tacâmul. . PRESA , Tv urî .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1718 secunde