Kovesi, invitată a patra oară la audieri în Parlament. Acum nu mai poate refuza!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Kovesi, invitată a patra oară la audieri în Parlament. Acum nu mai poate refuza!
Politică 13 Noiembrie 2017 / 18:35 722 accesări 6 comentarii

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 a decis luni, prin vot, să o reinvite pe Laura Codruţa Kovesi, procuror-şef DNA, la audieri, ca urmare a deciziei CCR şi a publicării motivării acestei decizii în „Monitorul Oficial“. Reinvitarea şefei DNA a fost decisă cu 9 voturi "pentru", 2 voturi "împotrivă" şi o abţinere. Propunerea de reinvitare care a fost supusă votului Comisiei a fost făcută de către deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a invocat elemente din decizia CCR, precum şi faptul că acest for, respectiv comisia de anchetă, a elaborat până acum doar un raport parţial din cauza refuzului unor persoane de a se prezenta la audieri. Deputatul PNL Cezar Preda s-a poziţionat împotriva reinvitării, precizând că există suficiente elemente şi înscrisuri pentru a trage concluzii. Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 a aşteptat publicarea în „Monitorul Oficial“ a motivării deciziei CCR referitoare la cazul Kovesi pentru a supune la vot reinvitarea acesteia pentru a fi audiată.

6 comentarii

Kukuveaua.. 14:43:57 / 14 Noiembrie 2017
NU VA VENI NICI DE DATA ASTA !

Așa a fost învățată !...Nu răspunzi decât la comanda ... MEA !.. Așa ia ordonat stăpânu Basescu !.. Când ști că nu poți fi tras la răspundere indiferent câte abuzuri faci !.. Când cei care trebuie sa te controleze sânt cu tine n barcă (CSM CCR Parchetul)...La ce sa mai dai socoteală unor parlamentari pe care ia ALES Poporul ..Puterea supremă în stat ul MAFIOT e Justiția .și nu Parlamentul cum ar trebui sa fie

Ce atâta vine.... 20:25:48 / 14 Noiembrie 2017
Mandat de aducere...

...Sau direct la tribunal... Delicate pe bandă rulantă a krudutei și Nimeni nu ia nici o măsură .!.. Își bate joc de popor... Parlamentul reprezintă voința Poporului !.. Trimiteți un mandat de aducere forțată.!!!..Cu televiziuni cu presă cu cătușe. ..Ce prostie a făcut LIVIU Dragnea că sa prezentat la DNA.. Când EA Kruduta refuză își bate joc de Parlament !.. Câtă ipocrizie !.. Câtă nesimțire !.. Parlamentul reprezintă puterea supremă în stat...Așa ar trebui...Da la noi un procuror al DNA care e plătit din banii noștri ai populației care am votat acest parlament...

Ce caracter infect 07:26:18 / 15 Noiembrie 2017
AU TOȚI "OAMENII"NUMIȚI DE Băsescu !

Ce obraz ! Ce caracter !..Nu se poate conduce o așa instituție cu astfel de "oamenii"

Panseluta 12:51:20 / 15 Noiembrie 2017
Postacule ...

ia-o usor sa nu crape fierea in tine! Vrei sa ramana Telegraful fara comentatorul favorit?

Pansesluta 16:39:38 / 15 Noiembrie 2017
"POȘTĂRIȚĂ" basistilor !

Nu te saturi ! Nu te satură dzeu !.. Panaramă ! Toți cei care ii slujiți pe Băsescu aveți același caracter !..INFECT.... De la urina lui Traian.!.. Kruduta știe că dacă ACCEPTĂ SA FIE INTEROGATĂ DE ACCEA COMISIE ...PRIMA ÎNTREBARE E : "AȚI FOST IN SUFRAGERIE LA OPREA IN ACCEA SEARĂ "... Răspuns:..."DA"..Ca nu poate minți că na FOST !... Atunci urmează Imediat DEMISIA !...PT CA EXISTĂ O INCOMPABILITATE INTRE FUNCȚIA PE CARE O DEȚINE CARE O ÎMPIEDICĂ O OBLIGĂ..SA NU SE ÎNTÂLNEASCĂ CU OAMENII POLITICII S-AU DE ALTĂ FACTURĂ IN AFARA CELOR INSTITUTIONALE PROGRAMATE IN TIMPUL SERVICIULUI ...IAR EA ERA IN TIMPUL LIBER ..ce a ce e mai grav !..Singura soluție DEMISIA și anchetarea pt obstrucția justiției în aflarea adevărului despre cum sa FRAUDAT alegerile din 2009 !....Panseslutoooo Fututi pe MATA N GURA .

Pansesluta oooo 11:59:31 / 16 Noiembrie 2017
Craparear..

...Fierea in mata și în toți ăștia care mai sustineti basismul MAFIOT PDL PNL CIUMA GALBENĂ !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2629 secunde