LeBron James și Stephen Curry, preferații fanilor pentru NBA All Star Game 2018

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
LeBron James și Stephen Curry, preferații fanilor pentru NBA All Star Game 2018
Sport 12 Ianuarie 2018 / 18:00 522 accesări 0 comentarii
LeBron James și Stephen Curry au cele mai mari șanse să ocupe postul de căpitan de echipă la All Star Game

LeBron James și Stephen Curry au cele mai mari șanse să ocupe postul de căpitan de echipă la All Star Game

LeBron James, superstarul lui Cleveland Cavaliers, şi Stephen Curry, coordonatorul-vedetă al campioanei Golden State Warriors, se află în fruntea consultării publice pentru All Star Game 2018, meciul în care se vor înfrunta cei mai buni jucători din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), pe 18 februarie, la Los Angeles. Conform datelor prezentate de NBA, James totalizează peste 1,62 milioane de voturi, depăşindu-l pe grecul Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks, 1,48 milioane), care era săptămâna trecută cel mai votat jucător. Kyrie Irving (Boston Celtics) ocupă locul al treilea în Est, devansându-i pe Joel Embiid (Philadelphia 76ers) şi Kristaps Porzingis (New York Knicks).

În Vest, Stephen Curry a obţinut până în prezent 1,37 milioane de voturi, fiind urmat de Kevin Durant, coechipierul său de la Warriors, cu 1,33 milioane, în timp de James Harden (Houston Rockets) ocupă locul al treilea (978.540), în faţa celui mai bun jucător al sezonului trecut, Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder).

Consultarea publică, realizată pe reţelele de socializare şi pe internet, se va încheia pe 15 ianuarie. Ea reprezintă 50% din votul final, cealaltă jumătate venind de la jucătorii din NBA şi ziariştii de specialitate. Numele celor zece titulari vor fi dezvăluite pe 18 ianuarie, iar cele ale rezervelor, alese de antrenorii din NBA, pe 23 ianuarie.

Pentru prima oară, All Star Game nu va opune cei mai buni jucători din Conferinţa de Est celor din Conferinţa de Vest. Căpitanii celor două echipe, ale Estului şi Vestului (jucătorii care au primit cele mai multe voturi), vor stabili componenţa propriilor echipe, urmând să-şi aleagă în mod liber coechipierii de pe lista jucătorilor selecţionaţi.

Meciul vedetelor se dispută în NBA din anul 1951 și întotdeauna a fost reprezentat de un duel între echipe ale celor două Conferințe. Estul are până acum 37 de victorii, iar Vestul a câștigat de 29 de ori.

loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2193 secunde