Liceul „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia a sărbătorit Ziua României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liceul „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia a sărbătorit Ziua României
Educație 29 Noiembrie 2017 / 17:32 1358 accesări 1 comentariu

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de toți eleviiși profesorii Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia, care au participat miercuri, 29 noiembrie 2017, ora 11.00, la un FLASHMOB pe terenul de sport al liceului. Prin prezența la activitate cu stegulețe și simboluri tricolore s-a dorit transmiterea unui mesaj către România și omagierea celor care au contribuit la realizarea României Mari. Activitatea este inclusă în proiectul județean ”Mândria de a fi român”.

Tot cu ocazia Zilei Naționale a României, șapte elevi ai Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu“ sub îndrumarea profesoarei Anișoara Ciornei, au participat luni, 27 noiembrie 2017, la activitatea cu titlul „România pentru toți, toți pentru România!”. Activitatea s-a desfășurat în sala de spectacole a Casei de Cultură „I.N. Roman“ și a avut ca invitați personalități ale orașului și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ. Momentul a fost organizat în parteneriat cu instituțiile școlare din Medgidia în cadrul cercului pedagogic de istorie.

Scopul activității „România pentru toți, toți pentru România!” a fost acela de a forma elevilor deprinderea de a cinsti memoria tuturor celor care au contribuit la formarea României Mari, de a consolida sentimentul patriotic şi de a îi motiva pe elevi pentru a sărbători cea mai importantă zi din istoria naţională.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1961 secunde