Lotul Farului pentru cantonamentul din Turcia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Lotul Farului pentru cantonamentul din Turcia
Sport 02 Februarie 2020 / 09:12 1508 accesări 0 comentarii

După trei săptămâni de pregătire la Constanța, perioadă în care a disputat şi trei meciuri de verificare, 4-0 cu FC Farul U19, 6-1 cu CS Poseidon Limanu și 4-0 cu CS Medgidia, formaţia FC Farul Constanţa pleacă duminică dimineață în Antalya (Turcia), pentru un stagiu de pregătire.

„Cartierul general al echipei de la ţărmul mării va fi în stațiunea Lara, la un hotel de cinci stele, care oferă condiții excelente de pregătire și refacere”, informează site-ul oficial al clubului constănţean.

Pentru cantonamentul din Turcia, care se va încheia la 15 februarie, antrenorul Ianis Zicu a convocat următorii 25 de jucători: Vlad Muțiu, Andrei Udeanu şi Mihai Eșanu - portari; Ștefan Cană, Alexandru Nicola, Marius Leca, Viorel Lică, Ionuț Ursu, Dan Panait, Iulian Carabela, Paul Antoche, Antonio Cruceru, Răzvan Greu, Daniel Toma, Laurențiu Ardelean, Mihailo Mitrov, Ion Cărăruș, Ștefan Rus, Darius Ciolacu, Alexandru Stoica, Baudouin Kanda, Dimciu Halep, Denis Hordouan, Ionuț Stoica şi Cezar Gherghiceanu - jucători de câmp.

Din cauza unor probleme musculare, Mădălin Martin a rămas în țară, unde va efectua o serie de investigații medicale. În funcție de rezultate, atacantul s-ar putea alătura lotului în Antalya.

În cadrul stagiului de pregătire, FC Farul are stabilite şi patru meciuri de verificare -

La 5 februarie, cu Septemvri Sofia (locul 1 în Liga a 2-a din Bulgaria).

La 8 februarie, cu Ansan Greeners (locul 5 în Liga a 2-a din Coreea de Sud).

La 11 februarie, cu Zugdidi (locul 7 în Liga a 2-a din Georgia).

La 13 februarie, cu Kabel Novi Sad (locul 5 în Liga a 2-a din Serbia).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1957 secunde