Mazăre contestă la ÎCCJ condamnarea în dosarul retrocedării plajelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mazăre contestă la ÎCCJ condamnarea în dosarul retrocedării plajelor
Justiție 11 Martie 2019 / 14:51 2043 accesări 1 comentariu

Radu Mazăre, în prezent în Madagascar, a depus prin avocaţii săi o contestaţie în anulare faţă de decizia ÎCCJ prin care a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedării plajelor. Contestaţia a fost depusă luni şi, până în prezent, nu a fost stabilit un termen.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, contestă la ÎCCJ decizia de condamnare la 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedării plajelor. Mazăre a depus, luni, prijn avocaţii săi, la instanţa supremă, contestaţia în anulare, cauza fiind în cameră preliminară, potrivit site-ului ÎCCJ. Până în prezent nu a fost stabilit un termen de judecată.

Radu Mazăre se află, de la finele anului 2017, în Madagascar.

Judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, decizia fiind definitivă. De asemenea, o pedeapsă cu executare a fost dispusă şi pentru Cristian Borcea, acesta primind 5 ani. Borcea s-a întors în detenţie după ce a fost eliberat condiţionat în urmă cu câteva luni.

În primă instanţă, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, în acest dosar, în iulie 2017, la patru ani de închisoare cu suspendare. La fond, Cristian Borcea a fost achitat.

Mazăre a fost acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa). Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

Loading...

1 comentariu

radu 08:56:36 / 12 Martie 2019
mare tupeu

Daca prin absurd il va albi justitia ceea ce nu este imposibil in ultima vreme ,constantenii fierb chiar si virstnicii s-au desteptat cind vad cum a impartit orasul ca pe mosia lui .Semnalelele sint foarte proaste in ceea ce il priveste din partea cetatenilor mai ales din partea celor lasa-ti fara lumina din cauza retrocedarilor ..Mai bine ramine acolo e mai sigur ptr el sau poate gaseste un loc pe la stejaru.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3066 secunde