Mergea şi Tecău au ratat calificarea în finala turneului de tenis de la Toronto

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mergea şi Tecău au ratat calificarea în finala turneului de tenis de la Toronto

31 Iulie 2016 / 07:17 287 accesări

Tenismenii români Florin Mergea şi Horia Tecău au pierdut, sâmbătă, meciul cu dublul croato-brazilian Ivan Dodig/Marcelo Melo, scor 4-6, 3-6, în semifinalele turneului de Masters Series de la Toronto, Canada, disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 4.691.730 de dolari.

Partida a durat o oră şi 11 minute, iar Dodig şi Melo nu şi-au pierdut niciodată serviciul, reuşind trei break-uri. Românii nu au avut o zi bună la serviciu, înregistrând doi aşi şi şase duble greşeli. Mergea şi Tecău au avut un procentaj slab de reuşită cu serviciul 2, doar 39%.

Pentru parcursul de la Toronto, Florin Mergea şi Horia Tecău vor primi 360 de puncte în clasamentul ATP şi un cec în valoare de 59.510 de dolari.

În finala turneului din Canada, dublul Ivan Dodig/Marcelo Melo, cap de serie numărul 3, va întâlni învingătorii din partida Daniel Nestor/Vasek Pospisil (ambii din Canada)- Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia).

Mergea (locul 16 în clasamentul ATP) şi Tecău (poziţia 11 ATP) au câştigat un singur trofeu împreună în acest an, pe zgura de la Bucureşti. Cei doi tenismeni români vor face pereche în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, competiţie ce va lua startul pe 5 august.

Taguri articol
MergeaTecăuRatatCalificareFinalaTurneuToronto


12
Pagina a fost generata in 0.4116 secunde