Ministrul Muncii: Cursul euro-leu, destabilizat de proteste

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministrul Muncii: Cursul euro-leu, destabilizat de proteste
03 Februarie 2017 / 13:08 362 accesări 1 comentariu

Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat vineri, la Parlament, că fluctuațiile de curs valutar sunt cauzate de protestele de stradă și nu de măsurile luate de Executiv.

"Sigur că este fluctuant cursul euro-leu. Eu sper să se stabilizeze cât mai repede, după ce nu vom mai avea niciun fel de măsuri din acestea luate, de demonstrații, de tot felul de lucruri care, de regula, duc la fluctuație a acestui curs, atunci în mod clar se va așeza", a declarat ministrul Vasilescu.

Ministrul a explicat ca nu măsurile luate de guvern destabilizează cursul valutar și nici ordonanța de modificare a Codurilor Penale.

"N-are nicio legătură, că nu se bugetează nimic pentru această lege, care să afecteze în vreun fel bugetul", a mai spus ministrul.

Întrebată cum vede, din calitatea de membru al Executivului faptul că Avocatul Poporului contestă la CCR ordonanța de modificare a Codurilor Penale, Olguța Vasilescu a refuzat să comenteze.

"Eu cred că ați greșit ministrul. Cred că aceste lucruri trebuie să îl întebați pe ministrul Justiției", a spus ministrul.Pagina a fost generata in 0.4668 secunde