Moarte extrem de bizară! Mai mergeţi în Egipt?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Moarte extrem de bizară! Mai mergeţi în Egipt?

Externe 28 August 2018 / 17:03 549 accesări

Fiica unui cuplu britanic care a murit într-un hotel dintr-o stațiunea egipteanăsăptămâna trecută în condiții misterioase, a declarat duminică că este de părere că ceva în camera părinților ei i-a ucis. John și Susan Cooper au murit marți dimineața, în timp ce se aflau in vacanță la Hotelul Steigenberger Aqua Magic, în stațiunea Hurghada de la Marea Roșie din Egipt. După moartea cuplului, în vârstă de 69 și 63 de ani,300 de persoane au fost evacuate din hotel ca măsură de precauție.

Fiica cuplului, Kelly Ormerod, a declarat că moartea parinților este suspectă, deoarece ambii erau perfect sănătoși înainte de a muri. Ea a spus pentru Sky News că tatăl ei, John Cooper, a murit în camera de hotel în timp ce mama ei a murit după ce a fost dusă la spital. "Cred că în acea seară când s-au întors în cameră a fost ceva ce i-a ucis, fie au inhalat ceva, fie au fost otrăviți, nu știu. Nu pot decât să îmi dau cu părerea despre ce s-a întâmplat, dar în acea cameră sigur a fost ceva care mi-a ucis părinții"a declarat ea pentru Sky News.

Duminică, CEO-ul grupului hotelier Thomas Cook Group, Peter Fankhauser, a declarat pentru Sky News că firma a adus experți pentru a testa alimentele, apași aerul condiționat de la hotelul din stațiunea egipteană. Autoritățile egiptene au eliminatmotivele criminale ca fiind în spatele morții celor doi.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1623 secunde