Nicole Kidman şi-a confirmat logodna

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nicole Kidman şi-a confirmat logodna
Monden 19 Mai 2006 / 00:00 1347 accesări 0 comentarii

Actriţa australiană a declarat că s-a logodit cu chitaristul şi cîntăreţul de muzică country Keith Urban, cu care are o relaţie de un an. Într-un interviu acordat revistei "People", Nicole Kidman, în vîrstă de 38 de ani, a fost întrebată de ce era însoţită de cîntăreţ la cea de-a 30-a aniversare a Fondului de Dezvoltare al Naţiunilor Unite, pe care actriţa a prezentat-o în calitate de ambasador al Bunăvoinţei.

Zvonuri despre o eventuală logodnă au început să circule de la sfîrşitul anului 2005, de cînd actriţa, care se afişează Keith Urban încă din vara aceluiaşi an, a fost fotografiată purtînd un inel de logodnă pe deget. Keith Urban, în vîrstă de 38 de ani, care are cetăţenie australiană şi neo-zeelandeză, este unul dintre cei mai cunoscuţi cîntăreţi de muzică country din America de Nord şi considerat un mare chitarist. Şapte dintre piesele sale au figurat în topurile americane de muzică country din 2001 şi pînă în prezent.

Nicole Kidman a fost căsătorită din 1990 pînă în 2001 cu actorul Tom Cruise, pe care l-a cunoscut în timpul turnării filmului "Zilele tunetului". Formînd unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, cei doi actori au adoptat împreună doi copii, care astăzi sînt adolescenţi.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1665 secunde