Ninsori, viscol şi ploi, după temperaturi de 15 grade!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se răcește vremea

Ninsori, viscol şi ploi, după temperaturi de 15 grade!

Vremea 12 Februarie 2019 / 14:59 1672 accesări

Vremea se răceşte considerabil în următoarele zile. Ninsori, viscol şi ploi, după temperaturi de 15 grade! Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitaţii, la început sub formă de ploaie, apoi ninsori. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, dar și la munte, unde la peste 1500 m, rafalele vor depăși 80...90 km/h și va fi viscol.

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va continua să se răcească ușor, urmând a se înregistra valori diurne în general în jurul mediilor climatologice specifice datei și nocturne sub acestea în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse precipitații slabe, predominant ninsori la începutul zilei în sud, iar noaptea mai ales în nord. La munte, trecător, va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste, unde temporar zăpada va fi spulberată, iar la cote mai reduse, pe parcursul zilei local și în vestul, estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 și -3 grade. Și în Bucureşti, vremea va continua să se răcească ușor. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului vor fi condiții să ningă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 5 grade, iar cea minimă de -6...-4 grade.

ÎN DOBROGEA, vremea se va răci progresiv, ajungând la 3 - 4 grade, în perioada 12- 17 februarie. Ulterior, maximele vor creşte până spre medii în jurul a 8 grade, în data de 23 februarie, apoi vremea se va răci uşor.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2048 secunde