O femeie fără adăpost, ajutată să nască de poliţiştii locali

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O femeie fără adăpost, ajutată să nască de poliţiştii locali
16 Ianuarie 2017 / 13:28 212 accesări 1 comentariu
Sursa foto: pressalert.ro

Sursa foto: pressalert.ro

O femeie fără locuinţă cazată într-un adăpost pentru oamenii străzii pe timp de iarnă, din Timişoara, a fost ajutată să nască de către poliţiştii locali din Timişoara, ulterior femeia şi fetiţa nou-născută fiind transportate la spital.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliția Locală Timișoara, polițiștii locali au intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, "la un eveniment mai puțin obișnuit, dar deosebit de emoționant".

Una dintre femeile fără locuinţă cazate într-un adăpost pentru oamenii străzii din Timişoata a născut o fetiță, fiind ajutată de polițiștii locali.

"Totul s-a întâmplat foarte repede, femeia, în vârstă de 32 de ani, a ieșit afară din incinta adăpostului acuzând dureri, iar polițista locală Rusmir Carmen, aflată în serviciu, a luat primele măsuri de ajutor, în primul rând pentru eliberarea căilor respiratorii ale copilului și menținerea funcțiilor vitale ale fătului și mamei”, arată Poliția Locală Timișoara.

Cei care au ajutat-o pe femeie să aducă pe lume fetița au fost polițiștii locali, care asigură ordinea publică la adăpostul pentru oamenii străzii deschis pe timp de iarnă.

După ce femeia a născut, un polițist local de serviciu a sunat imediat la Ambulanță, care a preluat mama și copilul în condiții bune.

Ulterior, polițista locală s-a interesat la spital de starea de sănătate a celor două.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1948 secunde