O nouă tentativă de omor la metrou!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O nouă tentativă de omor la metrou!

Eveniment 15 Decembrie 2017 / 11:37 1192 accesări

Un nou incident grav astăzi la metrou, o femeie a fost ameninţată cu moartea de o persoană necunoscută! Zeci de poliţişti au pornit imediat în căutarea suspectei, deja a fost prinsă o persoană bănuită că a fost implicată în incident. Incidentul vine după crima de la începutul săptămânii, când o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şine şi ucisă cu sânge rece. Anchetatorii cer cetăţenilor să îi ajute la depistarea femeii. Incidentul s-a petrecut, vineri dimineaţa, pe un peron de la Unirii 2.

Un suspect a fost dus la audieri, în cazul noului incident înregistrat la metrou. Poliţiştii vor stabili dacă este vorba despre persoana care ar fi ameninţat-o pe femeia care a depus plângerea.

Potrivit primelor informații femeia poartă o haină lunga neagră, o căciulă voluminoasă și cară mai multe plase.

"În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea: "Nu scapi de mine".

Mai mulţi martori spun că au recunoscut-o pe femeie pentru că o văd periodic pe ruta Unirii- Berceni.

Poliţia a furnizat fotografii cu femeia suspectată de ameninţare.

"Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist", este apelul anchetatorilor.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2328 secunde