„Omul chitară, femeia poem”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Omul chitară, femeia poem”

Cultură 22 Aprilie 2016 / 19:39 1241 accesări

Constănțenii sunt invitați, duminică, 24 aprilie, de la ora 20.30, în clubul Doors, să urmărească spectacolul „Omul chitară, femeia poem”, alături de: Clara Mărgineanu, Amelia Stănescu, Ovidiu Mihăilescu şi Walter Ghicolescu. Spectacolul este o reiterare a proiectului „Pariu pe prietenie”, susținut la București, în Club Mojo. Preţul unui bilet este 25 de lei.

„Suntem dintre cei care cred în artă, poezie şi normalitate. Ştim că muzica folk face un serviciu imens poeziei, de aceea, propunem un spectacol în care versul se topește în chitară, întru emoţie, sensibilitate şi iubire. Ştim, de asemenea, că public receptor există. Un public ales şi sensibil care dă un sens strădaniilor noastre. Aparţinem aceleiaşi generaţii şi aceleiaşi familii spirituale. O poetă şi un cantautor din Bucureşti, Clara Mărgineanu şi Ovidiu Mihăilescu, o poetă şi un cantautor din Constanţa, Amelia Stănescu şi Walter Ghicolescu rostesc despre prietenie şi valori comune, într-un spectacol făcut din dragoste, pentru dragoste”, spune Clara Mărgineanu.

„Femeia Poem” este un disc cu recitări şi cântece pe versurile poetei Clara Mărgineanu. Reuneşte piese compuse şi interpretate de-a lungul ultimilor 20 de ani de către: Tatiana Stepa, Gheorghe Gheorghiu, Maria Gheorghiu, Vasile Mardare, Walter Ghicolescu şi Ovidiu Mihăilescu.

Citește și:

„Povești despre tine“

Horă cosmică, la miezul nopții, cu Zdob și Zdub12