OpenAI a lansat ChatGPT 4, disponibil momentan doar anumitor conturi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

OpenAI a lansat ChatGPT 4, disponibil momentan doar anumitor conturi

Tehnologie 15 Martie 2023 / 08:40 503 accesări
Foto: captură OPEN AI

Foto: captură OPEN AI

Potrivit prezentării OpenAI, ce a avut loc aseara, GPT-4 este mai precis: de exemplu, poate promova examenul de barou, poate calcula impozitele pe care le are de plătit o persoană și poate descrie detaliat imagini sau răspunde la întrebări legate de conținutul reprezentat. De asemenea, poate oferi sfaturi medicale precise, trece de testele standardizate mai bine decât oamenii obișnuiți, dar încă se încurcă uneori în calcule aritmetice de bază.

Dezvoltatorul a făcut o demonstrație, pentru a arăta cum funcționează noua versiune.

Cu toate acestea, nu poate înlocui oamenii, întrucât mai face greșeli care trebuie corectate.

Potrivit OpenAI, GPT-4 este ”cel mai avansat sistem de până acum”. Compania pretinde că acesta este mai fiabil și capabil să gestioneze interogări mult mai bine decât predecesorul său. Conform OpenAI, GPT-4 a obținut un punctaj de 90% la examenul de barou, susținut de potențiali avocați din SUA, comparativ cu ChatGPT, care a obținut doar 10%.

ChatGPT a fost evaluată recent ca fiind aplicația comercială cu cea mai rapidă ascensiune din istorie. Recent, Microsoft a anunțat căva implementa o parte din funcționalitățile ChatGPT în motorul său de căutare Bing și în browserul Edge.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1431 secunde