OUG care înăsprește pedepsele pentru criminali şi violatori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Anunțată de Dăncilă pentru finalul lunii august OUG care înăsprește pedepsele pentru criminali şi violatori
Eveniment, Politică 18 August 2019 / 20:37 1371 accesări 1 comentariu

Premierul Viroica Dăncilă a anunţa că, în ultima săptămână din luna august, Guvernul va lua o serie de măsuri legate de înăsprirea pedepselor pentru criminali şi violatori, în contextul cazului de la Caracal.

"Am spus că nu mai intervin în justiţie şi nu mai vreau să dau prin OUG decizii care ţin de justiţie, dar cred că e reparaţie morală să avem închisoare pe viaţă pentru crime şi pedepse aspre pentru violatori. Am spus că voi face şi voi face", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Întrebată când va emite Executivul Ordonanţa de Urgenţă, Dăncilă a spus că măsurile vor fi luate în ultima săptămână din luna august.

"Am spus că vin cu OUG care să reglementeze anumite lucruri care au condus la o întârziere sau funcţionare nu tocmai bună a unor intervenţii. Mă refer a 112, în cadrul unui grup de lucru avem 14 măsuri, oug pregătite, măsuri din partea ministerului de Interne şi a ministerului Justiţiei. Le vom adopta în şedinţă de Guvern, urmând ca Parlamentul să ia act", a mai spus premierul.

Premierul a mai făcut referire şi la demisia ministrului de Interne Nicolae Moga, în contextul cazului de la Caracal, după numai 6 zile de mandat, spunând că acesta a anunţat că este o demisie de onoare.

Loading...

1 comentariu

CETĂȚEANUL 23:31:36 / 21 August 2019
DESPRE SCOBIREA și SCOATEREA TESTICULELOR VIOLATORILOR !

Fără închisoare pe viață pentru cei care violează, practică pedofilie și altele asemenea acestora, pentru că, pot scăpa și fac tot la fel ce au mai făcut ! Neapărat trebuie fie scobiți și să le fie scoase testiculele tuturor celor care violează : fete, băieți și persoane diferite și diverse, dacă aceasta nu se întâmplă, înseamnă că politicienii sunt de acord cu toate câte se întâmplă în țara noastră, ori că, mulți politicieni și alții din alte instituții ale statului român fac așa ceva, violează copii și persoane adulte !?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2044 secunde