Piromanul care a incendiat opt maşini umblă liber

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Piromanul care a incendiat opt maşini umblă liber
Eveniment 02 Aprilie 2018 / 11:51 334 accesări 0 comentarii

Autorul celor trei incendii din Capitală, de sâmbătă seară, în urma cărora au fost avariate opt maşini, încă nu a fost prins de poliţişti.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că suspectul celor trei incendii din Capitală, în urma cărora au fost avariate opt maşini, nu a fost încă prins.

De altfel, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, au fost conduse la sediul poliţiei mai multe persoane, care au fost audiate, dar s-a dovedit că acestea nu aveau legătură cu incendiile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ifov, cele trei incendii s-au produs în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini.

Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2555 secunde