"Pledoarie pentru ajutorarea semenilor"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
"Pledoarie pentru ajutorarea semenilor"
Monden 23 Septembrie 2006 / 00:00 822 accesări 0 comentarii

Madonna a apărat scena crucificării folosită în timpul turneului său de promovare a albumului "Confessions on a Dance Floor", spunînd că "nu este un lucru anticreştin, nici un sacrilegiu sau o blasfemie, ci o pledoarie pentru ajutorarea semenilor". Mai multe grupări religioase, inclusiv Biserica Romano-Catolică şi Biserica Ortodoxă Rusă s-au plîns că scena reprezintă o insultă la adresa credinţelor religioase.

Aflată în Japonia, unde a susţinut ultimul concert din cadrul turneului, Madonna a declarat: "Se pare că există prea multe interpretări eronate în legătură cu scena crucificării şi vreau să mai explic o dată pentru totdeauna. Nu există nicio diferenţă între o persoană care poartă o cruce şi o persoană care "îşi poartă crucea", cum se spune în Biblie. Scena nu este anticreştină, nici un sacrilegiu, nici o blasfemie. Este mai degrabă o pledoarie în faţa publicului pentru a încuraja oamenii să se ajute unii pe ceilalţi şi să vadă lumea ca pe un tot unitar. Cred din suflet că dacă Iisus ar fi trăit astăzi, ar fi făcut acelaşi lucru".

Madonna, în vîrstă de 48 de ani, a replicat că momentul artistic al "crucificării" a făcut parte dintr-un spectacol ale cărui încasări erau destinate unor asociaţii care luptă împotriva maladiei SIDA. Vedeta a adăugat că scena respectivă avea ca scop "atragerea atenţiei asupra milioanelor de copii din Africa, ce mor zilnic sau care trăiesc fără îngrijire, medicamente sau speranţă. Cer oamenilor să-şi deschidă inimile şi minţile şi să se implice în tot ceea ce pot".

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.148 secunde