Polițiști din Mangalia, prinși în flagrant și reținuți pentru luare de mită

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Polițiști din Mangalia, prinși în flagrant și reținuți pentru luare de mită Cei doi sunt agenții Mihai Dobrescu și Ionuț Popîrțac
Eveniment 11 August 2017 / 09:34 2704 accesări 1 comentariu

Doi agenți de la Poliția Municipiului Mangalia au fost, vineri dimineață, prinși în flagrant de către ofițerii judiciariști ai Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Constanța, în timp ce primeau mită de la un conducător auto pentru a nu își îndeplini atribuțiile de serviciu. Potrivit unui comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție (DGA), ca urmare a unei sesizări primite la linia telefonică Telverde Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție - 0800.806.806, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA), sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au organizat și realizat prinderea în flagrant a doi polițiști, imediat după ce au primit o sumă de bani pentru a nu-i aplica o sancțiune contravențională unui conducător auto.

În cursul zilei de ieri, conform sursei citate, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, agenții Mihai Dobrescu și Ionuț Popîrțac, a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat o sumă de bani. Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic. Suspecții au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Procurorul a dispus față de aceștia reținerea pentru 24 de ore, urmând ca apoi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă', reiese din comunicatul DGA.

1 comentariu

Crysti 12:40:36 / 12 August 2017
La medgidia

Și la medgidia sunt pe la rutieră dar omul se mulțumești sa de a 50 lei și sa scape piate se aprinde vreun beculeț ,,,,

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.291 secunde