Polițiștii au început să adune hoții din Valu lui Traian care dădeau spargeri și la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polițiștii au început să adune hoții din Valu lui Traian care dădeau spargeri și la Constanța

Eveniment 11 Mai 2018 / 12:10 4764 accesări

În urma a 2 percheziții domiciliare desfăşurate la persoane bănuite comiterea mai multor infracțiuni de furt din auto, furt din locuinţă și distrugere, 3 persoane au fost reţinute de poliţiştii constănțeni.

Polițiștii au reținut în sarcina celor trei tineri,Moraru Andrei, Moraru Ionuț și Gheorghe Dănuț, doi în vârstă de 19 ani, respectiv 20 de ani, toți din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, 17 infracțiuni, din care 5 de furt calificat, 7 de tentativă de furt calificat și 5 de distrugere, fapte comise în intervalul 24 aprilie-7 mai a.c., pe raza municipiului Constanța.

S-a stabilit, deasemena, că tinerii în cauză sunt autorii altor două infracțiuni de furt calificat, fapte comise în localitatea Valu lui Traian.

Joi, persoanele în cauză au fost reţinute de poliţişti pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca vinery, 11 mai, să fie prezentate Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din Constanţa, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție împreună cu cei ai Secției 5 Poliției și Secției 1 Rurală Constanța .12
Pagina a fost generata in 0.2697 secunde