Preadolescentă de numai 12 ani, bătută crunt de un coleg, după un pariu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Preadolescentă de numai 12 ani, bătută crunt de un coleg, după un pariu

Eveniment 24 Februarie 2018 / 15:45 1161 accesări

O fetiță în vârstă de 12 ani, elevă la Colegiul Național 'Decebal' din Deva, a fost bătută cu sălbăticie chiar în clasă după un pariu cu un coleg. "Am găsit-o în cabinetul medical al școlii, plină de sânge, cu buza spartă și cu hemoragie nazală, cu mai multe umflături. I-am întrebat pe colegii ei cum s-a petrecut incidentul și mi-au spus că ar fi pus un pariu că elevul care a agresat-o o poate bate. El s-ar fi năpustit asupra ei și a lovit-o până a ajuns în starea în care am găsit-o. I-am spus dirigintelui ce mi-au povestit colegii ei și m-a luat la rost, spunându-mi că nu fac eu regulile în școală și reproșându-mi că de ce m-am apucat eu să îi întreb pe copii despre fiica mea", a declarat mama fetiței pentru zhd.ro.

De la cabinetul medical al școlii, mama fetei a mers cu fata la Unitatea de Primiri a Urgențelor din Deva. De acolo a fost trimisă la spitalul din Hunedoara, pentru completarea investigațiilor.

Polițiștii au confirmat incidentul și au precizat că s-au sesizat din oficiu cu privire la agresiunile semnalate, efectuând cercetări pentru loviri și alte violențe.

Taguri articol


12