Primăria Constanța se pregătește de vară! A pus coșuri de gunoi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primăria Constanța se pregătește de vară! A pus coșuri de gunoi
Administrație 18 Aprilie 2019 / 17:40 566 accesări 1 comentariu

Primăria Constanța se laudă iar că își face datoria. De această dată, reprezentanții instituției anunță că fac pregătiri intense pentru sezonul estival 2019 în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța. „De la începutul săptămânii, angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au montat peste 130 de coșuri de gunoi în stațiunea Mamaia, iar acțiunea va continua atât în zona de litoral, cât și în oraș. Facem apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi. Doar împreună putem avea un oraș frumos și curat!”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Loading...

1 comentariu

platitor de taxe 10:42:11 / 19 Aprilie 2019
sesizam de geaba

Cu toate ca am sesizat si Primaria si Confort Urban, de mai bine de trei saptamini, nu s-a inlocuit cosul de gunoi si trotuarul distruse in urma unui accident rutier la intersectia str.Mihai Viteazu cu Ctin .Bratescu. Cosul a disparut. De geaba exista dispecerat la Primarie. Nu se ia nici o masura de reparare. Este un dezinteres general. Se distruge mobilierul stradal si nu intereseaza pe nimeni. Nu inteleg cum e organizata aceasta primarie si ce fel de servicii functionale are. Functionarii cu atributii nu circula pe strazile Constantei sa constate unde sint nereguli? La fel si cei cu spatiile verzi. De doi ani si jumatate ezista apropbare din partea Primariei sa fie toaletati pomii pe Ctin. Bratescu,dar nu s-a facut nimic. Pentru ce isi iau oameniia astia salariile ,nu inteleg.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4097 secunde