Profilul candidatului social democrat la prezidențiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Profilul candidatului social democrat la prezidențiale
Politică 03 Martie 2019 / 17:12 734 accesări 3 comentarii

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, la Gorj, că discuția despre candidatul la prezidențiale din partea PSD-ALDE va avea loc după alegerile europarlamentare, iar candidatul va fi cel cu șanse mai mari pentru ca Iohannis să nu mai obțină un mandat. „Iau în calcul varianta ca din partea PSD ALDE să candideze candidatul cu cele mai mari șanse pentru ca Iohannis să nu mai lovească România încă 5 ani. Obiectivul meu major e să nu mai fie Iohannis sau cine știe ce alt invenție securistoidă și nu numai din interior”, a declarat Liviu Dragnea. „Nu putem să stăm deoaparte în legătură cu această campanie otrăvită. Iar să stăm să îl ascultăm pe Iohannis să spună că nu avem bani de pensii și când s-a dovedit că avem nimeni nu i-a spus nimic? Când spunea că magic pot crește veniturile și scădea taxele. O să le răspundem cu vârf și îndesat și le spun tuturor să își strângă bine curelele pentru că vreau să văd dacă îi țin curelele pe toți. Tot cred că adevărul e mai puternic decât minciuna”, a mai spus liderul PSD.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

nae 07:44:23 / 04 Martie 2019
mai vrei presedentie dupa ce ai distrus tara si gonesti tinerii afara !!!!

In orice caz tu nu, tu ai un loc sigur la puscarie sau poate fugi linga Mazare,sa stai cu fatuca in bungalow.

BLAGA 07:49:46 / 04 Martie 2019
ORBAN

Mai bun Român , patriot , martir al țării în lupta cu SISTEMUL TICĂLOȘIT CREAT DE TRAIAN BĂSESCU SI WC JOHANIS ,nu aveam mai bun candidat DECÂT Dl LIVIU DRAGNEA.. Condamnat de sistem SECURIST TICĂLOȘIT PDL PNL CIUMA NEAGRĂ la 2 ani de închisoare cu suspendare ,fără a avea motivarea judecătorilor !!!!!..UNIC IN ANALELE ISTORIEI ....UN PREȘEDINTE DE PARTID AL OPOZITEI SA FIE CONDAMNAT IM URMA UNOR...... ALEGERI .!!!!....CARE S-AU DOVEDIT C.O.R.E.C.T.E....DUPA ACELAȘI SCENARIU A FOST ACUZAT DL CP TĂRICEANU....CARE ȘI-A DOVEDIT NEVINOVĂȚIA IN INSTANȚĂ...DOI POSIBILII ADVERSARI PUTERNICI OAMENI , ROMÂNII, CARE LE-A FOST TERFELITĂ IMAGINEA DE O PROPAGANDĂ SECURISTĂ ,DOI OAMENII CINSTIȚI NUMIȚI PENALII DE CĂTRE ADEVĂRAȚII.....PENALII.care sânt in conducerea PDL PNL CIUMA NEAGRĂ.

Panu BASIST ÎMPUȚIȚ FANATIK spurcat 22:42:46 / 04 Martie 2019
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS

.. ce caracter ?...UN ARICI PANSAT CA PANU ... NĂSCUT CU PICIOARELE ÎNAINTE....LA 6 LUNI . ȘI..NUMAI UN ASA ARICI PANSAT AR SUSȚINE UN SISTEM TICĂLOȘIT DE CARE AN SCĂPAT IN 89 ..SECURIȘTII.PDLPNL CIUMA NEAGRĂ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2328 secunde