Reacţia Poliţiei la slujba de Revelion ţinută de ÎPS Teodosie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reacţia Poliţiei la slujba de Revelion ţinută de ÎPS Teodosie

Administrație 02 Ianuarie 2021 / 12:41 1060 accesări
Foto: facebook, Arhiepiscopia Tomisului

Foto: facebook, Arhiepiscopia Tomisului

Poliția Constanța a transmis, după slujba ținută de IPS Teodosie că forțele de ordine au acționat în zona respectivă, atenționând verbal persoanele prezente.

Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța, a început puțin după ora 23 și a durat două ore.
Asta în condițiile în care circulația după ora 23 este interzisă.
La Slujba de Anul Nou au participat aproximativ 100 de credincioși, dar și 12 polițiști și jandarmi, care nu au dat sancțiuni, ci doar avertismente verbale.

Poliţia Constanţa a transmis punctul de vedere referitor la slujba religioasă ţinută de arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, la Constanţa, în noaptea de Revelion.

„Cu privire la evenimentul religios desfăşurat seara trecută, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinţii Petru şi Pavel, precizăm faptul că poliţişti şi jandarmi constănţeni au acţionat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislaţia actuală în ceea ce priveşte deplasarea în afara locuinţei în intervalul orar 23.00 - 05.00, precum şi obligativitatea purtării măştii de protecţie în mod corespunzător.

Astfel, poliţiştii au adus la cunoştinţa cetăţenilor măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.
Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancţiuni, ci ca oamenii să conştientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare.
Persoanele prezente au fost atenţionate verbal, poliţiştii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil“, a transmis IPJ Constanţa.12
Pagina a fost generata in 0.1675 secunde