Reprezentativele României au depăşit prima fază la CE de tenis de masă pentru cadeţi şi juniori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reprezentativele României au depăşit prima fază la CE de tenis de masă pentru cadeţi şi juniori

Sport 16 Iulie 2007 / 00:00 425 accesări

A 50-a ediţie a Campionatelor Europene de tenis de masă rezervate cadetelor, cadeţilor, junioarelor şi juniorilor a început bine pentru reprezentativele României depăşind faza grupelor. România a ocupat primele locuri în grupă la cadete, juniori şi junioare, precum şi locul al doilea la juniori.

Cadetele, vicecampioane europene la ediţia din 2006, de la Sarajevo, au cîştigat cu 3-0 toate întîlnirile, depăşind fără emoţii Franţa, Belarus şi Moldova. Cristina Hîrîci (LPS CSS Farul) a cedat un singur set în cele trei meciuri jucate, în confruntarea cu franţuzoaica Alice Abbat. Din lotul antrenat de constănţeanul Stelian Haşoti mai fac parte Camelia Postoacă, Bernadette Szocs şi Andrada Vincze.

La cadeţi, în Grupa C, echipa României, pentru care evoluează Daniel Dan, Răzvan Gălăţan, Szilard Kanabe şi Hunor Szocs, a ocupat primul loc, graţie setaverajului superior. România a învins Spania şi Danemarca, cu acelaşi scor, 3-1, dar a pierdut în faţa Portugaliei, cu 2-3. Aseară, România a întîlnit Lituania, în tentativa de a accede în sferturile de finală. La ediţia din 2006, România a fost medaliată cu bronz în întrecerea cadeţilor.

La junioare, România a încheiat neînvinsă în Grupa A: 3-2 cu Serbia (victorii Eliza Samara - 2 şi Andreea Dospina), 3-1 cu Ucraina (victorii Eliza Samara - 2 şi Ioana Ghemeş) şi 3-2 cu Italia (victorii Eliza Samara - 2 şi Irina Hoza). Reprezentativa României, campioană europeană en titre, este pregătită de constănţeanca Liliana Sebe. Alături de coechipierele de la LPS CSS Farul, Eliza Samara, Ioana Ghemeş şi Irina Hoza, Ana Maria Sebe şi-a făcut debutul la actuala ediţie a Europenelor în partida cu Italia. Pentru echipa noastră a mai evoluat Andreea Dospina.

La juniori, în Grupa E, România (Sorin Pop, Mihai Sîrgu, Andras Turoczi şi Radu Voinea) s-a clasat pe poziţia a doua, după Letonia. Băieţii noştri au dispus de Irlanda, cu 3-0, şi de Finlanda, cu 3-1, cedînd cu 2-3 în faţa Letoniei, după ce au condus cu 2-1.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1512 secunde