Ruben de la Barrera, manager Viitorul: „Am fost strălucitori în prima repriză”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa a 5-a

Ruben de la Barrera, manager Viitorul: „Am fost strălucitori în prima repriză”

Sport 27 Septembrie 2020 / 14:50 625 accesări
Ruben de la Barrera a fost foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor de la Viitorul

Ruben de la Barrera a fost foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor de la Viitorul

Primul succes obţinut de FC Viitorul Constanţa în actualul sezon al Ligii 1 la fotbal, 4-1 (G. Iancu 13, 59, Luckassen 20, Mățan 38 / Alibec 63-pen.) cu Astra Giurgiu, în etapa a 5-a, a concretizat jocul în creştere al fotbaliştilor pregătiţi de Ruben de la Barrera. Sâmbătă seară, pe stadionul „Central” al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, Viitorul a controlat cu autoritate prima repriză, când a punctat de trei ori şi s-a desprins decisiv pe tabela de marcaj.

„Am fost strălucitori în prima repriză. Am marcat de trei ori şi mai puteam înscrie. Toţi jucătorii au evoluat foarte bine. Prima victorie trebuia să vină. Suntem fericiţi acum. Nu ne puteam permite să mai pierdem puncte şi am reuşit o victorie importantă, într-un moment important. Sunt mulţumit de toţi jucătorii. Acum trebuie să continuăm pe aceeaşi linie şi să obţinem alte victorii, iar următorul hop îl va reprezenta meciul cu CFR Cluj, din etapa viitoare”, a declarat Ruben de la Barrera, managerul Viitorului.

În partida de sâmbătă a debutat în tricoul Viitorului şi Ion Gaztanaga, iar spaniolul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Ruben de la Barrera remarcând jocul prestat de mijlocaşul formaţiei constănţene, printre remarcaţii meciului cu Astra fiind şi marcatorii golurilor, Gabriel Iancu, autorul unei duble, Kevin Luckassen şi Alexandru Măţan, ultimul pasând decisiv la cele două reuşite ale căpitanului echipei de la ţărmul mării.

În etapa a şasea, Viitorul va evolua tot pe teren propriu, duminică, 4 octombrie, de la ora 21.30, cu CFR Cluj, campioana en titre.12
Pagina a fost generata in 0.1538 secunde